ליפ Smackin ' עוף חנוק
ליפ Smackin ' עוף חנוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. אם יש לך פלפל, שמן צמחי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. מתכונים דומים: ליפ Smackin עוף ברביקיו, Lip-Smackin ' בר-B-Q עוף אופים, ו Lip-Smackin ' בר-B-Q עוף לאפות (בישול עבור 2).
הוראות
שמן חום במחבת עמוקה 12 אינץ ' על אש נמוכה 5 דקות.
מפזרים עוף עם מלח 1/2 כפית של פלפל שחור; מקום במחבת חמה. מכסים עוף עם בצל צהוב וירוק.
מבשלים עוף מעל חום בינוני 10 דקות; להפוך עוף. מבשלים 10 דקות יותר או עד הזהב. להפחית את החום נמוך; לבשל 5 דקות יותר. הפעל; לבשל 5 דקות.
מניחים בסיר גדול (תנור הולנדי); להפריש.
המשך מחבת חימום על אש נמוכה. מערבבים יחד קמח, 1/3 כוס רוטב הסויה ו 4 כוסות מים חמים בקערה בינונית עם חוט whisk או מזלג עד חלקה.
לבשל תערובת קמח חם מחבת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם חוט whisk או מזלג, עד תערובת רותחים מתעבה. מערבבים במים הנותרים, 1 כוס בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת, עד חלקה.
מערבבים הנותרים 1/3 כוס רוטב סויה, אבקת בצל הנותרים 1/4 כפית פלפל שחור.
יוצקים רוטב על עוף בסיר גדול. להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם. (רוטב עשוי להיצמד לסיר.)