ליקר ביצים של ג'ינג'רסנאפ
ליקר ביצים של ג'ינג'ר. ללא גלוטן וצמחוני משקאות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 995 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לכם סוכר, ליקר ג'ינג'ר domaine דה קנטון, מעבד מזון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה חלמונה עם קרום Gingersnap, עוגת גבינה חלמונה עם קרום Gingersnap, ו אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד ולהקציף על מהירות נמוכה עד מקציף, על 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית גבוהה, צופה בזהירות, לנצח עד שהם על עקביות של קצף גילוח, על 90 שניות. להפחית מהירות בינונית. עם ריצת מיקסר, להוסיף חצי סוכר ופעימה עד incorporated, כ -30 שניות.
מעבירים לבנים לקערה גדולה. אל תשטוף קערה.
מוסיפים חלמוני ביצה וסוכר שנשאר עד עכשיו-קערת מיקסר לעמוד ריקה והכה במהירות בינונית גבוהה עד צהוב חיוור ריבוני, כיבוי מכונה וגירוד למטה הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך, על 2 דקות בסך הכל.
מוסיפים חלב, שמנת, רום וליקר זנגביל ומערבבים במהירות נמוכה לשלב.
באמצעות מרית גומי או לטאטא כף יד, לקפל את הלבנים מוקצף לתוך תערובת חלמון ביצה / חלב עד משולב לחלוטין.
מניחים זנגביל הקרקע מצליפה בצלחת עוגה רדודה. לטפטף שפה של כל כוס לתוך ליקר ביצים ולחץ לתוך עוגיות ג ' ינג ' ר הקרקע. מצקת ליקר ביצים לתוך זכוכית, אבק עם יותר gingersnaps הקרקע, ומגישים.