ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק סופגניית תפוחים סיידר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק סופגניית תפוחים תפוחים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 719 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, אבקת אפייה, קמח אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2417 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק, ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק דגנים מלאים, ו ללא גלוטן יום שלישי: תירס-בצל ירוק פנקייק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, קורנפלור, אבקת אפייה, קינמון טחון, מלח, מסטיק xanthan, ואגוז מוסקט טחון.
מוסיפים ביצים, סיידר, שמן צמחי ומרכיבי תמצית וניל.
יוצקים את החומרים הרטובים על החומרים היבשים ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מחממים מחום מעל חום בינוני-גבוה.
יוצקים הבלילה, כ 1/4 כוס, על מחבת. בלילה צריך "לרחוש" כאשר הוא פוגע במחבת.
הפוך פנקייק כאשר בועות מופיעות בכל רחבי פני השטח של פנקייק ולהתחיל פופ, כשתי דקות. (הבלילה צריכה להיראות כמעט יבשה). מבשלים עוד 1-1 1/2 דקות.
מורחים פנקייק חם עם חמאה ומפזרים בנדיבות עם תערובת קינמון-סוכר.