ללא גלוטן ליקר ביצים עוגת ארוחת בוקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן ליקר ביצים עוגת ארוחת בוקר. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בטי ריץ ' & ציפוי וניל שמנת, אגוזי פקאן, תערובת עוגת בטי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. נסו עוגת ארוחת בוקר ללא גלוטן אוכמניות, עוגת פטל שקדים ללא גלוטן, ו עוגת ארוחת בוקר של אפל - ללא גלוטן וטבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של (8 או 9 אינץ') עגול או מחבת מרובעת. מקציפים תערובת עוגה, חלב, חמאה, תמציות, אגוז מוסקט וביצים בקערה גדולה במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
אופים 33 עד 41 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב בתוך קצה מחבת. מגניב עוד 30 דקות.
ציפוי חום בקערה למיקרוגל 10 עד 15 שניות או עד קל לטפטף.
טפטוף ציפוי על עוגה; מפזרים פקאן.