לפני הספירה מרק פירות ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לפני הספירה מרק פירות ים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם טימין, גזר חתוך, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק פירות ים, מרק פירות ים, ו מרק פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור המניה: להזיע את כוסברה, זרעי שומר, גרגרי פלפל, שום בצלצלים בחמאה בסיר כבד תחתית (זה יעזור לשלוט בחום כך שאתה לא לשרוף את החומרים). כאשר שאלוט שקוף, מוסיפים את הצדפות, יין לבן, טימין ועלי דפנה. מכסים את הסיר כדי קיטור הצדפות, וכשהם מתחילים לפתוח, להוסיף את המולים. מבשלים בעדינות, מכוסה, כדי לפתוח את המולים ואת הצדפות שנותרו, על 3 דקות.
כאשר כל הפגזים פתוחים, מסננים את הנוזל ואת המילואים, הגדרת בצד את רכיכות להתקרר מעט עד שתוכל להתמודד איתם. להוציא את הבשר מכל הקליפות, לקרר ולשמור לרוטב. זרוק את הירקות ועשבי תיבול.
עבור הרוטב: לבשל את הבייקון באותו סיר על אש בינונית כדי לעבד את השומן. זה יעזור להפוך את רו מאוחר יותר. כאשר הבייקון מתחיל להשחים, מוסיפים 3 כפות של החמאה, השום והצלצלי. המשך להזיע על חום בינוני עד שאלוט הם שקופים.
מוסיפים את היין הלבן ומפחיתים עד שהוא כמעט יבש (au sec).
הוסף את מלאי רכיכות שמורות ולהפחית בחצי.
הסר מהחום והניח בצד על הכיריים.
ממיסים את 1 מקל החמאה הנותרים בסיר קטן נפרד או מחבת סאוט עמוקה לנקודה מבעבעת שלה ומערבבים את הקמח היטב עם כף עץ, המשלבת אותו תוך הסרת גושים. מבשלים 3 עד 5 דקות על אש בינונית תוך ערבוב באופן קבוע.
מוסיפים את הנביכה למחבת הבייקון, ומחליפים אותה בחום בינוני.
מוסיפים את החלב הקר לרובה החם תוך ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. תצטרך לפקח על זה בזהירות ומערבבים לעתים קרובות כך הקמח לא מקל לתחתית (אם זה עושה, לא להיכנס לפאניקה! אתה יכול להסיר את הרוטב, לנקות את החלק התחתון של הסיר ולשים אותו בחזרה... אוף!) מבשלים 10 דקות, ואז מוסיפים את הגזר, הסלרי והשומר, וממשיכים לבשל עד שטעם הקמח הגולמי מבושל והירקות רכים (הם יוסיפו מרקם למרק המוגמר), 10 דקות יותר.
מוסיפים את המולים השמורים וצדפות. אני משתמש בקיצוץ מהדגים האחרים שאני מבשל כל יום. מבשלים 1 דקה כדי לחמם דרך ולהוסיף את הפטרוזיליה. מתבלים במלח ומגישים מיד. תהנו!