לפת Gratin
לפת Gratin יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 673 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך לפת צעירה, לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לפת Gratin, לפת Gratin, ו לפת Gratin.
הוראות
Blanch פרוסות לפת גלם: מחממים תנור ל 325°f. Blanch את פרוסות לפת גלם במים רותחים מומלחים במשך 3 דקות.
לחם שכבה, פרוסות לפת, בצל, גבינה בתבשיל: מעיל החלק הפנימי של תבשיל קדרה עם שמן זית.
מניחים שכבת לחם על תחתית תבשיל הקדרה.
שכבה על חצי פרוסות לפת בשכבה אחת, מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים שכבה נוספת של לחם, לפת וגבינה.
מניחים תבשיל על המדף העליון של התנור.
אופים ב 163° במשך 25 דקות. במשך הדקות האחרונות, אם אתה רוצה, ואתה משתמש במחבת (מתכת או קרמיקה) שיכול להתמודד בבטחה טמפרטורות צליה, לצלות במשך כמה דקות כדי חום העליון.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.