קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

לפת, תפוחי אדמה, ומקרל מעושן גראטן

לפת, תפוחי אדמה, ומקרל מעושן גראטן
לפת, תפוחי אדמה, ומקרל מעושן גראטן נטול גלוטן, ו pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פלפל, תפוחי אדמה זהב יוקון, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוחי אדמה ופת Gratin, מוקרם תפוחי אדמה ולפת, ו מחית תפוחי אדמה ולפת מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים מתלה תנור בעמדה אמצעית מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' בקוטר צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בסיר כבד קטן, לשלב שמנת, חלב ושום. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ואז להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
שכבה 1/4 של תפוחי אדמה בתבנית אפייה במעגלים קונצנטריים, חופפים מעט.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מפזרים 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ו 1/8 כפית אגוז מוסקט, ואז לשפוך 1/2 תערובת כוס שמנת מעל. חזור על התהליך באמצעות rutabaga במקום תפוחי אדמה לעשות שכבה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
פזר חתיכות מקרל מעל ירקות שורש העליון עם תערובת 1/2 כוס שמנת. הפוך שכבה נוספת של רוטאבאגה, ולאחר מכן שכבה סופית של תפוחי אדמה, ציפוי השכבה הסופית עם הנותרים 2/3 כוס שמנת תערובת.
מרכיבים שתצטרך
3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות
מקרלמקרל
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
אופים עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג בסכין העליון הוא זהב, על 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
תן gratin לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.