לשפשף מרק תפוחי אדמה אטריות
גשו לסופר וקנו מלח סלרי, מלח, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו מרק אטריות עם בטטה, מרק קארי חריף עם אטריות עוף ובטטה, ו מרק אטריות סובה עם טופו, בטטה, פטריות שיטאקה ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה, בצל, מים, מלח סלרי, מלח ופלפל בתנור ההולנדי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ולתת להתבשל עד תפוחי אדמה הם מזלג במכרז.
בינתיים, מערבבים אטריות לשפשף.
מניחים קמח בקערה קטנה, לשבור ביצה על קמח, ומערבבים עם קצות האצבעות, משפשפים תערובת יחד עד שכל הקמח נספג וגושים קטנים נוצרים.
זרוק את תערובת הבצק לאט לתוך תפוחי אדמה רותחים, ערבוב כל הזמן, ולהפחית את החום.
תן לרתוח 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.