מאהי-מאי עם רוטב Beurre Blanc כתום
Mahi-Mahi עם רוטב Beurre Blanc כתום נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם פלפל, ליים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו מאהי-מאי עם רוטב Beurre Blanc כתום, בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים, ו Macadamia אגוז קרום עבור דגים-Mahi Mahi, סלמון, Swordfish, אורנג'Roughy (מתכונים דומים).
הוראות
לימונים מיקרוגל בקערה קטנה כדי לשחרר שמנים אתריים. מאז אלה יהיו חם מגיע מהמיקרוגל, להגדיר אותם בצד עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. דגים מתבלים עם מלח ופלפל ומניחים במיכל שאינו מגיב להשריה. לסחוט מיץ ליים על פני דגים ולהוסיף קליפות לקערה.
יוצקים טקילה על פילה, לכסות ולתת לרבד במקרר לפחות 2 שעות.
כ -20 עד 25 דקות לפני הארוחה, להכין יין לבן כתום על ידי שילוב של מיץ תפוזים ויין בסיר ומבשל על חום בינוני עד מופחת בחצי נפח. מערבבים שמנת כבדה, מביאים לרתיחה עדינה, ומאפשרים להפחית ולעבות על אש נמוכה. מערבבים פטרוזיליה ומניחים לזמן קצר במקום חם.
מחממים שמן על חום בינוני במחבת גדולה ומוסיפים חמאה. Sear fillets במרינדה בשר צד ראשון, עוזב ללא הפרעה לפחות 2 עד 3 דקות כדי לאפשר את פני השטח להתחיל caramelize ולמנוע קריעת הדגים. הפוך כדי לצרוב את צד העור. אפשר לבשל במשך 5 עד 8 דקות או עד בשר מעיינות בחזרה כאשר בעדינות proded.
מקציפים חמאה לרוטב ממש לפני ההגשה והכפית מעל ומסביב לדגים.