עם מקלף ירקות להסיר את ההתלהבות מלימונים לקצוץ בסדר, הזמנת לימונים לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בתוך קמח הדופק של מעבד מזון, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח, חמאה וגרידת עד תערובת דומה ארוחה גסה ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קולף
3
בקערה קטנה לזרוק יחד חמוציות טריות 3 כפות סוכר ומערבבים לתוך תערובת קמח. אם משתמשים בפירות יבשים, מוסיפים לתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בקערה קטנה אחרת קלות להכות ביצה וחלמון ומערבבים בשמנת.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
פירות יבשים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת קמח ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
על משטח משוריין היטב עם ידיים מקורנות לטפוח בצק לתוך סיבוב 1 אינץ 'עבה (כ 8 אינץ' קוטר) ועם חותך עגול 2 אינץ ' או שפה של כוס טבול קמח לחתוך החוצה סיבובים רבים ככל האפשר, rerolling שאריות לפי הצורך. מסדרים סיבובים על 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה ואופים באמצע תנור 15 עד 20 דקות, או עד זהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מגישים ביסקוויטים חמים עם קרם fraîche או קצפת. ביסקוויטים לשמור, עטוף בנפרד בניילון לעטוף רדיד, מקורר, 1 יום או קפוא 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
Serve scones warm with crème fraîche or whipped cream. Scones keep, individually wrapped in plastic wrap and foil, chilled, 1 day or frozen 1 week.