מאכלי ים במרק אסיאתי
מאכלי ים במרק אסיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 551 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לכו לחנות ותביאו עירית, שרימפס, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו מרק פירות ים, כופתאות צדפות במרק אסיאתי, ו קיטור עם מרק אסיאתי וחמאה כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שורש ולמשוך עלים חיצוניים גס מעשב לימון ולהשליך. להכות עשב לימון כדי להיפצע מעט.
חותכים גבעולים חצי לאורכו, ואז לרוחב לחתיכות 3 אינץ'.
במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, לשלב דשא לימון ומיץ צדפות ולהביא לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 10 דקות.
יוצקים מרק צדפות דרך מסננת משובחת לתוך קערה. להחזיר מרק למחבת ולהשליך דשא לימון.
מערבבים עגבניות, קליפת ליים, מיץ ליים, jalapeo לתוך מיץ צדפות; להפריש.
מערבבים בעדינות שרימפס וצדפות עם שמן, ולאחר מכן לערבב עם 1 כף כל אחד מנטה טחון ובזיליקום. חוט פירות ים אופקית על שיפודי מתכת דקים.
שמן קל גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים חמות או גריל גז על חום גבוה (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); להניח תירס על גריל. סגור מכסה על גריל גז. הפעל תירס לעתים קרובות עד שהוא שחור מנומר, על 12 דקות.
כ 5 דקות לפני תירס נעשה, להניח פירות ים משופדים על גריל. קוק, פונה פעם אחת עם מרית רחבה, עד שרימפס אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 3 עד 4 דקות.
חותכים גרעינים מתירס, ומוציאים פירות ים משפדים; להתחמם.
מעל חום גבוה, להביא תערובת מרק להתבשל. מוסיפים מנטה טחון ובזיליקום. מרק מצקת לתוך קערות רחבות. תל תירס, פירות ים ושומר בכל קערה.
מפזרים עירית, ומתבלים לפי הטעם ברוטב דגים.