מאכלי נקניקיות צמחוניים
מאכלי נקניק צמחוניים הוא lacto אובו צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם קמח, ביצים, נקניקיות צמחוניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: ארוחת בוקר Popovers עם נקניק איטלקי, גריל צמחוני עם נקניק, ו Strata נקניקיות Veggie.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
מנפים את הקמח וקמצוץ מלח לקערה גדולה. לעשות באר במרכז ולסדוק את הביצים. בהדרגה לערבב את הביצים עם הקמח, ולאחר מכן לאט להוסיף את החלב עד שיש לך חלקה, הבלילה דקה. כיסוי וצינה במשך 30 דקות.
טפטוף את שמן הזית ל-8 בארות של מאפין.
חום בתנור במשך 5 דקות או עד השמן הוא עישון חם. מתבלים את הבלילה לפי הטעם, ואז בזהירות לשפוך על השמן החם.
מפזרים את חתיכות נקניק ופלפל מעל ולחזור לתנור במשך 25-30 דקות עד עלה וזהב. ניתן להקפיא בשלב זה עד 1 חודש. כדי לבשל מ קפוא, לכסות בחוזקה עם רדיד מחדש חום ב 200C / מאוורר 180c / גז 6 עבור 20-25 דקות עד צנרת חם.
מגישים עם רוטב beany (מתכון להלן).