מאסטר לעוגת גבינה עשירה וקרמית
לכי לחנות ותקני שמנת, גבינת שמנת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: אדון החיה הצלוי עם בצל פריך ורוטב חזרת שמנת, חטיפי עוגת גבינה עשירים, ו עוגת גבינה עשירה בקרמל.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני, וחמם תנור ל 325 מעלות.
מברשת פנים של 9 אינץ ' מחבת springform עם חמאה.
הוסף פירורים של בחירה ולהטות פאן בכל הכיוונים כדי מעיל שווה, או בצד מחבת קו עם ladyfingers. לקרוע שתי רצועות ארוכות של רדיד כבד, חפיפה דפוס צלב, ולהגדיר את המחבת באמצע. להעלות את הצדדים, crimping סביב החלק העליון החיצוני של המחבת ויוצרים חותם הדוק. הגדר אותו במחבת צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותו.
מקציפים גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה להוסיף סוכר והכה על מהירות בינונית עד משולב באופן מלא. לגרד את הצדדים קערה ולהכות שוב עד חלקה.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, משפשפים את הקערה לאחר כל תוספת כדי להבטיח בלילת שמנת. לאט לאט להכות וניל, ואז שמנת חמוצה. (בינתיים, להביא קומקום תה של מים לרתיחה, ואז לכבות את החום.)
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה. מניחים את מחבת הקלייה על מתלה התנור ושופכים מספיק מים רותחים כדי להגיע באמצע הצד של מחבת המעיין.
אופים עד היקף העוגה מוגדר אבל המרכז עדיין מתנועע, על 40 דקות (כמה וריאציות טעם ייקח יותר). לכבות את החום ולהשאיר את דלת התנור פתוחה; לתת עוגת גבינה לשבת בתנור כך החום שיורית ממשיך לבשל אותו, על 30 דקות.
הסר מחבת מהמים; להגדיר על מתלה חוט.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים עד מקורר היטב, על 3 שעות (ניתן בקירור עד 4 ימים). הפעל סכין חדה סביב קצה המחבת, לשחרר את ציפוי האביב לשרת.