מאפה אפרסקים
סנדלר אפרסקים הוא חלב חינם קינוח. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, אפרסקים, מי קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק"), ו מאפה אפרסקים.
הוראות
מניחים את 3 החומרים הראשונים במעבד מזון, ואת הדופק 2-3 פעמים.
מוסיפים מרגרינה חתיכות, דופק 10 פעמים או עד התערובת דומה ארוחה גסה. עם המעבד על, לאט להוסיף מי קרח דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד בשילוב (לא ליצור כדור).
בעדינות לחץ על תערובת הקמח לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה, ולכסות עם לעטוף פלסטיק נוסף.
מגלגלים את הבצק, עדיין מכוסה, לתוך מלבן 15 x 13 אינץ'.
מניחים את הבצק במקפיא 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר גיליון 1 של ניילון נצמד. התאימו את הבצק לתבנית אפייה בת 2 ליטר המצופה בריסוס בישול, המאפשרת לבצק להשתרע על קצוות הצלחת; הסירו את הסדין העליון של ניילון נצמד.
שלב אפרסקים, 1/2 כוס סוכר חום, 2 1/2 כפות קמח, וניל, וקינמון בקערה גדולה; לזרוק בעדינות. תערובת אפרסק כפית לתוך צלחת מוכנה; לקפל את הקצוות של הבצק על תערובת אפרסק (זה יהיה רק חלקית לכסות אפרסקים).
מפזרים 1/4 כוס סוכר חום על תערובת אפרסק; מפזרים שקדים.
מערבבים ביצה ומים בקערה קטנה; מערבבים היטב.
מברשת תערובת ביצה על הבצק, ומפזרים 1 כף סוכר.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד מילוי הוא מבעבע, הקרום הוא השחמה קלות.
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.