קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפה אפרסקים

מאפה אפרסקים
סנדלר אפרסקים הוא חלב חינם קינוח. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, אפרסקים, מי קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק"), ו מאפה אפרסקים.

הוראות

1
מניחים את 3 החומרים הראשונים במעבד מזון, ואת הדופק 2-3 פעמים.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים מרגרינה חתיכות, דופק 10 פעמים או עד התערובת דומה ארוחה גסה. עם המעבד על, לאט להוסיף מי קרח דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד בשילוב (לא ליצור כדור).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מרגרינהמרגרינה
3
בעדינות לחץ על תערובת הקמח לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה, ולכסות עם לעטוף פלסטיק נוסף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מגלגלים את הבצק, עדיין מכוסה, לתוך מלבן 15 x 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
מניחים את הבצק במקפיא 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
הסר גיליון 1 של ניילון נצמד. התאימו את הבצק לתבנית אפייה בת 2 ליטר המצופה בריסוס בישול, המאפשרת לבצק להשתרע על קצוות הצלחת; הסירו את הסדין העליון של ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
שלב אפרסקים, 1/2 כוס סוכר חום, 2 1/2 כפות קמח, וניל, וקינמון בקערה גדולה; לזרוק בעדינות. תערובת אפרסק כפית לתוך צלחת מוכנה; לקפל את הקצוות של הבצק על תערובת אפרסק (זה יהיה רק חלקית לכסות אפרסקים).
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
אפרסקאפרסק
ונילוניל
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מפזרים 1/4 כוס סוכר חום על תערובת אפרסק; מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
שקדיםשקדים
אפרסקאפרסק
9
מערבבים ביצה ומים בקערה קטנה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מברשת תערובת ביצה על הבצק, ומפזרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
סוכרסוכר
ביצהביצה
11
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד מילוי הוא מבעבע, הקרום הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.