מאפה אפרסקים
אם יש לכם סוכר, ביצה, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. . נסו סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק"), ו מאפה אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מניחים אפרסקים בצלחת מוכנה.
חותכים כל פרוסת לחם לחמש אצבעות, ומניחים את האצבעות על האפרסקים. בקערה בינונית, לשלב סוכר, קמח, ביצה וחמאה ומערבבים עד מעורבב היטב.
אופים בתנור שחומם מראש 35 עד 45 דקות, עד הזהב.