מאפה דובדבנים איטי לבישול
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו קובלר בישולים איטי, מאפה פירות יער איטי, ו מאפה אפרסקים מבשלים לאט (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל החלק הפנימי של הבישול האיטי שלך עם ספריי בישול.
יוצקים במילוי עוגת הדובדבן. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה ומלח. הפוך באר במרכז, ויוצקים חמאה מומסת, חלב, וניל.
מורחים באופן שווה על מילוי עוגת הדובדבן. מכסים, ומבשלים על גבוה במשך 1 1/2 עד 2 שעות, או עד קיסם מוכנס לתוך הציפוי יוצא נקי.