קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפה דובדבנים איטי לבישול

מאפה דובדבנים איטי לבישול
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו קובלר בישולים איטי, מאפה פירות יער איטי, ו מאפה אפרסקים מבשלים לאט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל החלק הפנימי של הבישול האיטי שלך עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
יוצקים במילוי עוגת הדובדבן. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה ומלח. הפוך באר במרכז, ויוצקים חמאה מומסת, חלב, וניל.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
אבקת אפייהאבקת אפייה
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים עד מעורבב היטב.
4
מורחים באופן שווה על מילוי עוגת הדובדבן. מכסים, ומבשלים על גבוה במשך 1 1/2 עד 2 שעות, או עד קיסם מוכנס לתוך הציפוי יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.