מאפה טלאים
סנדלר טלאים מתכון יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, אפרסקים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: תערובת מרק טלאים, עוגת מטע טלאים, ו טלאים תות שדה & פאי דומדמניות.
הוראות
הכן את הקרום: מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה.
חותכים 1 כוס חמאה לתוך תערובת קמח עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
לטאטא יחד חלמון ביצה וחלב; מערבבים לתוך תערובת קמח רק עד הבצק מתחיל ליצור כדור. לעצב את הבצק לדיסק שטוח באמצעות ידיים מקורנות קלות. דיסק לעטוף בניילון נצמד, וצינה 1 עד 24 שעות.
הכן מילוי: מחממים תנור ל 42
מניחים אפרסקים ואת הבא 3 מרכיבים בקערה גדולה. מערבבים יחד 1 3/4 כוסות סוכר 1/2 כוס קמח; מפזרים על תערובת אפרסק, ומערבבים בעדינות. כפית לתוך קל משומן 13-x 9 אינץ ' או 3-qt רדוד. צלחת אפייה.
מניחים דיסק בצק על משטח מקומח קלות; מפזרים קמח.
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף על דיסק בצק. (זה עושה את הבצק קל יותר לגלגל.)
רול בצק 1/8 אינץ 'עד עובי 1/4 אינץ'; לחתוך לריבועים 2 אינץ'. מסדרים ריבועים בתבנית טלאים מעל תערובת אפרסק, ומשאירים פתחים לאדים לברוח.
להקציף יחד ביצה 2 כף. מים; מברשת בצק עם תערובת ביצה.
מפזרים סוכר מלטש או סוכר מוגז.
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב 425 במשך 40 עד 55 דקות או עד הקרום הוא זהב עמוק תערובת אפרסק הוא מבעבע, קצוות מיגון עם לסכל במהלך האחרון 5 עד 10 דקות כדי למנוע בראונינג מוגזם.
להעביר מתלה תיל; מגניב 1 שעה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.