מאפה תפוחים ובלקברי פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוח ופולנטה קובלר אוכמניות. והוא מספק כ 10 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. אם יש לך פולנטה בינוני לטחון, אבקת אפייה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קובלר אוכמניות ותפוחים, קובלר אוכמניות, ו קובלר אוכמניות.
הוראות
Combineaples, blackberries, סוכר,עמילן תירס, דבש, חמאה, ומיץ לימון ב largebowl ולזרוק באופן שווה להפיץ.
Transfermixture לתבנית אפייה 3 ליטר רדודה ולהניח בצד.
שלב פולנטה, אבקת אפייה, מלח, 1 1/2 כוסות קמח, ו 1/4 כוס סוכר במעבד מזון; תערובת pulseto.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהאפונה נוצרת.
העברת תערובת קמח לגדולקערה וליצור באר במרכז.
מוסיפים 1cup קרם היטב ומערבבים עם כף או spatula עד הבצק מדובלל טפסים.
העברת תערובת לעבודה מקומטת קלות פני שטח ללוש רק עד הבצק מגיע יחד, כ 3 פעמים. Pat או רול התעלה לתוך 14x4" מלבן על 1/2 " עבה.
חותכים את מלבן הבצק לחצי לאורכו, ואזאת כל רצועה לרוחב ל 6 חלקים שווים כדי להפוך 12 ביסקוויטים.
מסדרים ביסקוויטים על תערובת פירות, מרווחים על 1/2" זה מזה.
מברשת ביסקוויט עם שמנת ומפזרים אפילועם סוכר.
אופה סנדלר עד מילוי מבעבעקצוות וביסקוויטים הם goldenbrown, 40-50 דקות.
להעביר מתלה תיל ולתת cobblercool לפחות 10 דקות.
מגישים טמפרטורת חדר orat חמה. האם קדימה: Cobblercan להתבצע 6 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.