קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מאפים מלאים בריקוטה

מאפים מלאים בריקוטה
מאפים מלאים בריקוטה יכולים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 167 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ריקוטה, סוכר מגורען, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאפים מלאים בכרוב, מאפים מלאים באפרסק, ו מאפים מלאים בדלעת.

הוראות

1
מערבבים יחד 3 כוסות קמח ומלח ים בקערה של מיקסר במהירות נמוכה למדי, ואז להכות במים. בעדינות לסחוט קומץ קטן של בצק: זה צריך להחזיק יחד מבלי להתפרק. אם זה לא, להוסיף עוד מים 1 כפית בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת וממשיכים לבדוק. המשך להכות במהירות נמוכה למדי עד הבצק יוצר כדור, כ 5 דקות (הבצק לא יהיה חלק).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חצי בצק ולגלגל כל חצי לתוך מלבן מחוספס 12 על ידי 5 אינץ '(1/4 אינץ ' עבה)עם מערוך. מניחים בצק על תבנית אפייה מקומטת קלות ומכסים בניילון נצמד. הגדר רולים חלקים של מכונת פסטה בהגדרה רחבה. להאכיל 1 חתיכת בצק דרך רולים 6 פעמים, קיפול במחצית בכל פעם. להאכיל את חתיכת הבצק שנותרה דרך רולים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מחסנית שתי חתיכות בצק, באמצעות מערוך, להתגלגל יחד כדי ליצור 1 (1/2 אינץ ' עבה) חתיכת. להאכיל את הבצק דרך רולים 10 יותר פעמים, קיפול במחצית בכל פעם. מקפלים בצק במחצית לרוחב, ואז לקפל במחצית שוב. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, לפחות 2 שעות ועד
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
הכה יחד חמאה ושומן בקערה עם מיקסר עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
רבע בצק. שמירה על חתיכות שנותרו מכוסות בניילון נצמד, לגלגל את הבצק 1 חתיכת לתוך מלבן מחוספס 4 על ידי 8 אינץ '(1/4 אינץ ' עבה) על משטח מקומח קלות. מלבן הזנה דרך רולים של מכונת פסטה (בצק אבק עם קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק), מה שהופך את החלל בין רולים צרים בכל פעם, עד הבצק עבר הגדרה צרה ביותר (רצועת בצק יהיה כ 4 מטרים). רצועת כיסוי רופף עם ניילון נצמד. להאכיל עוד חתיכת בצק באמצעות רולים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
שים 1 רצועת בצק על משטח מקומח קלות קצוות לעשות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מורחים 3 כפות חמאה שומן באופן שווה על רצועת עם מרית אופסט. בעדינות למתוח רצועת 9 אינץ ' רחב עם האצבעות שלך, נע לאט לאורך הרצועה. החל בקצה קצר, בזהירות בחוזקה להפשיל רצועה, לעצור 1 אינץ ' לפני הסוף, ואז לכסות באופן רופף עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שומן חזירשומן חזיר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מורחים רצועת בצק אחרת עם חמאת שומן 3 כפות למתוח עד 9 אינץ ' באותו אופן (לא להפשיל). חפיפה 1 אינץ 'של קצה קצר על קצה חשוף של הגליל הראשון, ולאחר מכן להמשיך לגלגל את הגליל הראשון כדי ליצור גליל הדוק (בערך 9 אינץ' ארוך ו 2 אינץ ' בקוטר).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שומן חזירשומן חזיר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
להאכיל הנותרים 2 חתיכות של בצק דרך רולים ולעשות עוד גליל הדוק באותו אופן. גלישת לעטוף היטב בניילון נצמד וצינה עד המשרד, לפחות 3 שעות. צ ' יל שנותר חמאת שומן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שומן חזירשומן חזיר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר 2 ליטר על חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים קמח סולת בזרם יציב איטי, ערבוב, ומבשלים, ערבוב, עד התערובת הופכת משחה כבדה עבה, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
3
העברה לתבנית אפייה ומרח 1/4 אינץ ' עבה. צ ' יל, מכוסה בנייר שעווה, עד קר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4
קרע סולת לחתיכות ומערבבים בקערה של מיקסר במהירות נמוכה כדי להיפרד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים חלמונים, וניל, מלח ים וקינמון ומכים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6
מערבבים ב ריקוטה קליפת תפוז מסוכר במהירות נמוכה. כפית לתוך שקית מאפה וצינה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מחממים תנור ל 204°. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר את חמאת השומן שנותרה מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שומן חזירשומן חזיר
3
עבודה עם 1 גליל בכל פעם, לקצץ על 1/2 אינץ 'מכל קצה, ולאחר מכן לחתוך צילינדרים לפרוסות 3/4 אינץ' עבה (על 12).
4
שכב 1 פרוסה שטוחה על משטח עבודה בעדינות לשטח לתוך סיבוב 4 אינץ ' עם העקב של היד שלך, החל במרכז ומריחה בכל הכיוונים.
1
בזהירות לגרד עגול את משטח העבודה עם סכין או מרית מתכת. שים את האגודלים שלך מתחת עגול שתי האצבעות הראשונות של כל יד על גבי, ואז בעדינות לדחוף למרכז כלפי מעלה עם אגודלים בו זמנית למשוך את הצד כלפי מטה עם אצבעות, שמירה על שכבות חופפות מעט (לדמיין כוס נסיעות מתקפל).
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
חופן קונוס בכף היד שלך, צינור על 3 כפות מילוי. קמצוץ קצוות של בצק יחד כדי לאטום ולשים מאפה על תבנית אפייה. טופס ולמלא יותר sfogliatelle באותו אופן עם פרוסות שנותרו גליל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מברשת sfogliatelle עם קצת חמאת שומן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שומן חזירשומן חזיר
4
אופים בקבוצות באמצע התנור (לשמור על אצווה שנייה מכוסה בניילון נצמד תוך אפייה ראשונה), צחצוח עם חמאת שומן הנותרים פעמיים במהלך האפייה, עד מאוד פריך וזהוב חום, על 30 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שומן חזירשומן חזיר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מעבירים מאפים למתלה כדי להתקרר מעט, ולאחר מכן לשרת.
1
* קמח סולת משובח אינו מתויג ככזה על החבילה, אבל אם זה לא אומר "גס", אז יש לך את המוצר הנכון.* צילינדרים בצק יכול להיות מקורר עד 2 ימים, או קפוא 1 חודש. הפשר לפני שתמשיך.* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* מלא sfogliatelle (לפני להיות מוברש עם חמאת שומן ואפייה) יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה, או קפוא 1 חודש, עטוף היטב בניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.* עדיף לאכול Sfogliatelle טרי מהתנור. אם יש לך שאריות, לחמם אותם בתנור 177° על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שומן חזירשומן חזיר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®