מאפים מלאים בריקוטה
מאפים מלאים בריקוטה יכולים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 167 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ריקוטה, סוכר מגורען, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאפים מלאים בכרוב, מאפים מלאים באפרסק, ו מאפים מלאים בדלעת.
הוראות
מערבבים יחד 3 כוסות קמח ומלח ים בקערה של מיקסר במהירות נמוכה למדי, ואז להכות במים. בעדינות לסחוט קומץ קטן של בצק: זה צריך להחזיק יחד מבלי להתפרק. אם זה לא, להוסיף עוד מים 1 כפית בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת וממשיכים לבדוק. המשך להכות במהירות נמוכה למדי עד הבצק יוצר כדור, כ 5 דקות (הבצק לא יהיה חלק).
חצי בצק ולגלגל כל חצי לתוך מלבן מחוספס 12 על ידי 5 אינץ '(1/4 אינץ ' עבה)עם מערוך. מניחים בצק על תבנית אפייה מקומטת קלות ומכסים בניילון נצמד. הגדר רולים חלקים של מכונת פסטה בהגדרה רחבה. להאכיל 1 חתיכת בצק דרך רולים 6 פעמים, קיפול במחצית בכל פעם. להאכיל את חתיכת הבצק שנותרה דרך רולים באותו אופן.
מחסנית שתי חתיכות בצק, באמצעות מערוך, להתגלגל יחד כדי ליצור 1 (1/2 אינץ ' עבה) חתיכת. להאכיל את הבצק דרך רולים 10 יותר פעמים, קיפול במחצית בכל פעם. מקפלים בצק במחצית לרוחב, ואז לקפל במחצית שוב. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, לפחות 2 שעות ועד
הכה יחד חמאה ושומן בקערה עם מיקסר עד חיוור ורך.
רבע בצק. שמירה על חתיכות שנותרו מכוסות בניילון נצמד, לגלגל את הבצק 1 חתיכת לתוך מלבן מחוספס 4 על ידי 8 אינץ '(1/4 אינץ ' עבה) על משטח מקומח קלות. מלבן הזנה דרך רולים של מכונת פסטה (בצק אבק עם קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק), מה שהופך את החלל בין רולים צרים בכל פעם, עד הבצק עבר הגדרה צרה ביותר (רצועת בצק יהיה כ 4 מטרים). רצועת כיסוי רופף עם ניילון נצמד. להאכיל עוד חתיכת בצק באמצעות רולים באותו אופן.
שים 1 רצועת בצק על משטח מקומח קלות קצוות לעשות אפילו.
מורחים 3 כפות חמאה שומן באופן שווה על רצועת עם מרית אופסט. בעדינות למתוח רצועת 9 אינץ ' רחב עם האצבעות שלך, נע לאט לאורך הרצועה. החל בקצה קצר, בזהירות בחוזקה להפשיל רצועה, לעצור 1 אינץ ' לפני הסוף, ואז לכסות באופן רופף עם ניילון נצמד.
מורחים רצועת בצק אחרת עם חמאת שומן 3 כפות למתוח עד 9 אינץ ' באותו אופן (לא להפשיל). חפיפה 1 אינץ 'של קצה קצר על קצה חשוף של הגליל הראשון, ולאחר מכן להמשיך לגלגל את הגליל הראשון כדי ליצור גליל הדוק (בערך 9 אינץ' ארוך ו 2 אינץ ' בקוטר).
להאכיל הנותרים 2 חתיכות של בצק דרך רולים ולעשות עוד גליל הדוק באותו אופן. גלישת לעטוף היטב בניילון נצמד וצינה עד המשרד, לפחות 3 שעות. צ ' יל שנותר חמאת שומן.
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר 2 ליטר על חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים קמח סולת בזרם יציב איטי, ערבוב, ומבשלים, ערבוב, עד התערובת הופכת משחה כבדה עבה, 2 דקות.
העברה לתבנית אפייה ומרח 1/4 אינץ ' עבה. צ ' יל, מכוסה בנייר שעווה, עד קר, כ -30 דקות.
קרע סולת לחתיכות ומערבבים בקערה של מיקסר במהירות נמוכה כדי להיפרד.
מוסיפים חלמונים, וניל, מלח ים וקינמון ומכים עד לקבלת חלקה.
מערבבים ב ריקוטה קליפת תפוז מסוכר במהירות נמוכה. כפית לתוך שקית מאפה וצינה.
מחממים תנור ל 204°. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
הסר את חמאת השומן שנותרה מהמקרר.
עבודה עם 1 גליל בכל פעם, לקצץ על 1/2 אינץ 'מכל קצה, ולאחר מכן לחתוך צילינדרים לפרוסות 3/4 אינץ' עבה (על 12).
שכב 1 פרוסה שטוחה על משטח עבודה בעדינות לשטח לתוך סיבוב 4 אינץ ' עם העקב של היד שלך, החל במרכז ומריחה בכל הכיוונים.
בזהירות לגרד עגול את משטח העבודה עם סכין או מרית מתכת. שים את האגודלים שלך מתחת עגול שתי האצבעות הראשונות של כל יד על גבי, ואז בעדינות לדחוף למרכז כלפי מעלה עם אגודלים בו זמנית למשוך את הצד כלפי מטה עם אצבעות, שמירה על שכבות חופפות מעט (לדמיין כוס נסיעות מתקפל).
חופן קונוס בכף היד שלך, צינור על 3 כפות מילוי. קמצוץ קצוות של בצק יחד כדי לאטום ולשים מאפה על תבנית אפייה. טופס ולמלא יותר sfogliatelle באותו אופן עם פרוסות שנותרו גליל.
מברשת sfogliatelle עם קצת חמאת שומן.
אופים בקבוצות באמצע התנור (לשמור על אצווה שנייה מכוסה בניילון נצמד תוך אפייה ראשונה), צחצוח עם חמאת שומן הנותרים פעמיים במהלך האפייה, עד מאוד פריך וזהוב חום, על 30 דקות בסך הכל.
מעבירים מאפים למתלה כדי להתקרר מעט, ולאחר מכן לשרת.
* קמח סולת משובח אינו מתויג ככזה על החבילה, אבל אם זה לא אומר "גס", אז יש לך את המוצר הנכון.* צילינדרים בצק יכול להיות מקורר עד 2 ימים, או קפוא 1 חודש. הפשר לפני שתמשיך.* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* מלא sfogliatelle (לפני להיות מוברש עם חמאת שומן ואפייה) יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה, או קפוא 1 חודש, עטוף היטב בניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.* עדיף לאכול Sfogliatelle טרי מהתנור. אם יש לך שאריות, לחמם אותם בתנור 177° על 8 דקות.