מאפינס אוכמניות II
אם יש לך מרגרינה, חלב רזה, ביצה לבן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . וזה לא כזה אדיר. נסו מאפינס אוכמניות אוטיס Spunkmeyer-מה עדיף מאפינס אוכמניות טריים, מאפינס אוכמניות מדהים-ey אוכמניות, ו מאפינס אוכמניות מאפיית מגנוליה-להפוך מאפינס בדיוק כמו שהם עושים במאפייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). השתמש תרסיס שמן צמחי לשמן 12 כוס מאפין פח. תניח בצד.
מערבבים 1/4 כוס הקמח עם אוכמניות. תניח בצד. מקציפים ביצה לבן 1 כף שמן בקלילות בקערה. מערבבים בחלב ומרגרינה מותכת או שמן.
בקערה נפרדת, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר. לנפות תערובת מרכיב יבש על תערובת ביצה לבן. מערבבים מספיק זמן כדי להרטיב קמח. החובט ייראה גבשושי. אל תגזים. מקפלים באוכמניות. מלא כל פח שני שליש מלא עם הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש 20-25 דקות או עד חום זהוב.