קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס דלעת תפוחים מחיטה מלאה

מאפינס דלעת תפוחים מחיטה מלאה
מאפינס דלעת תפוחים מחיטה מלאה דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 267 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שמן canolan, אבקת אפייה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו מאפינס תפוחים חמוציות מחיטה מלאה, מאפינס דלעת מחיטה מלאה, ו מאפינס דלעת מחיטה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפינס, או קו הכוסות עם מצעים מאפין נייר.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
תנורתנור
2
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, ותבלינים פשטידת דלעת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מערבבים את הסוכר החום, סוכר לבן, שמן, רסק תפוחים, דלעת, חלב חמאה, וביצים מוכות ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
רסק תפוחיםרסק תפוחים
חלב-חמאהחלב-חמאה
דלעתדלעת
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
4
יוצקים את תערובת הדלעת לתוך החומרים היבשים ומערבבים עד בשילוב. מקפלים בצימוקים ופקאנים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
צימוקיםצימוקים
פקאניםפקאנים
5
מחלקים את הבלילה באופן שווה במחבת המאפין מוכן.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
6
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 15 עד 20 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב את מחבת מאפין על מתלה תיל במשך 5 דקות לפני הסרת המאפינס מן המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור