מאפינס סובין שטרויזל תפוחים
מאפינס סובין שטרויזל תפוחים הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת אפייה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 20%, המנה הזו די גרועה. נסו פוסט צימוקים סובין תפוחים רוטב סובין דגנים מאפינס, מאפינס סובין קינמון תפוחים / בלילת מאפינס סופר סובין, ו מאפינס סובין תפוחים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים 12 כוסות מאפין או מרפדים בספינות נייר.
הקציפו קמח, סובין, 3/4 כוס סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1 כפית קינמון ומלח בקערה גדולה עד לאיחוד יסודי. מקציפים חלב, שמן צמחי וביצים בקערה נפרדת.
יוצקים מרכיבים נוזליים לתערובת הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בעדינות תפוחים לתוך הבלילה וממלאים כוסות מאפין מוכנות בערך 3/4 מלאות.
מערבבים בקערה 1/4 כוס קמח ו -1 / 4 כוס סוכר חום עם 1/2 כפית קינמון; חותכים את החמאה לתערובת הסוכר החום עד שתוספת השטרויזל פירורית.
מפזרים כ -1 כפית גדושה של ציפוי על כל מאפין.
אופים מאפינס בתנור שחומם מראש עד להשחמה וקיסם המוחדר למרכז המאפין יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.