מאפינס סלסה פיקנטי
מאפינס סלסה חריף לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 174 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ועלותו 24 סנט למנה מנות. זה עובד היטב כארוחת בוקר זולה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך ביצה, מלח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 19% . מתכונים דומים: סלסה צ'יפוטלה צלויה חריפה , סלסה חריפה וסלסה חריפה .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, קמח התירס, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. בקערה נוספת מערבבים את הסלסה, השמנת, החמאה והביצה. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים.
ממלאים כוסות מאפינס משומנות בשלושה רבעים.
אופים ב-400 מעלות למשך 15-18 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.