מאפינס תירס פימנטו
המתכון פימנטו מאפינס תירס מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, סודה לשתייה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים באמת אהבו את הלחם הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מאפינס גבינה פימנטו, צ'יפס תירס בגריל עם גבינת פימנטו Jarlsberg, ו מאפינס תירס מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 425°f. בנדיבות כוסות מאפין חמאה.
לטאטא יחד קמח תירס, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה.
לטאטא יחד ביצים, חלב חמאה, וחמאה (מקל 1/2) בקערה אחרת, ולאחר מכן לערבב לתוך תערובת קמח יחד עם פימנטוס עד רק בשילוב.
מחלקים הבלילה בין כוסות מאפין (על 1/3 כוס כל) ואופים עד מפרט עץ מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי, על 12 דקות. להפוך מאפינס על מתלה וקריר כדי להתחמם.
מאפינס ניתן לעשות 8 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, נחשף, ואז נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. כדי לחמם, לסדר בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה, ואז מפזרים קלות עם מים ואופים, מכוסה בנייר כסף, בתנור 163° עד חם, כ 10 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש