קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

מאצ'ה ופיסטוק-הליבוט מצופה בפיסטוק

מאצ'ה ופיסטוק-הליבוט מצופה בפיסטוק
גשו לסופר וקנו גרידת לימון, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיסטוק קלוקל הליבוט, הליבוט מצופה פיסטוק ברוטב תפוז דם, ו גלידת פיסטוק ומאצ'ו אבוקדו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים פיסטוקים על תבנית אפייה קטנה, טוסט עד השחמה כתמים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בואו מגניב. טוחנים פיסטוקים, מאצ ' ה וסוכר במעבד מזון עד שהאגוזים קצוצים בגסות, כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
מאצ ' המאצ ' ה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים פירורי לחם, חמאה מומסת וגרידת לימון; מעבדים עד לשילוב( אך לא משחה), כ -10 שניות. ציפוי העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.קו גיליון אפייה עם נייר קלף; נייר גריז עם חמאה. דגים העונה קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל. טפיחה 1/4 של תערובת אגוז באופן שווה על גבי כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מניחים פילה על גיליון מוכן.
6
אופים עד אטום במרכז, 810 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה