מאצ'ה-כריכי גלידה מקרון
מאצ'ה-מקרון גלידת כריכים ללא גלוטן, חלב חינם, ו קינוח. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-45 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו אבקת מאצ' ה, סוכר ' ממתקים, בתוספת 2 כפות שקדים טחונים, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כריכי גלידה שקדים Macaron, שבוע מקרון: מי ורדים ווניל מקרון, ו שבוע מקרון: מרציפן מקרון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-275 וממקמים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. במעבד מזון, מערבבים את השקדים הטחונים עם אבקת המאצ' ה והסוכר של המאכלים ומעבדים אותם עד לקבלת הקנס.
מוסיפים 2 של החלבונים ביצה תמצית שקדים תהליך להדביק. לגרד את הדבק לתוך קערה גדולה.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר מגורען עם המים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הסירופ מגיע 225 (שלב כדור רך) על מדחום ממתקים. בינתיים, בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המקצף, להכות את הנותרים 2 חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. עם המכונה במהירות בינונית גבוהה, טפטוף בהדרגה סירופ סוכר חם להכות את מרנג עד שהוא נוקשה, מבריק ופשוט חם למגע, על 4 דקות. באמצעות מרית גומי גדולה, לקפל את מרנג לתוך ממרח מאצ ' ה-שקדים עד לא פסים להישאר.
כף מרנג לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה עגול 3/4 אינץ'. צינור על עשרה 2 1/2 אינץ ' סיבובים של מרנג על כל אחד גיליונות אפייה מוכן. באמצעות קצה אצבע רטוב, בזהירות להחליק את צמרות.
תנו למקרונים לעמוד חשופים במשך 15 עד 20 דקות; זה יעשה את המשטחים מבריקים ופריכים.
אופים את המקרונים במשך 30 דקות, עד שהחולצה והתחתית יבשים ופריכים; הזיזו את סדיני האפייה מלמעלה למטה ומלפנים לאחור באמצע האפייה. Prop דלת התנור לפתוח כמה סנטימטרים ולתת macarons מגניב לחלוטין.
עבודה בקבוצות, סקופ 10 תלוליות 2-כפות של כל גלידה על גיליון נייר שעווה. באמצעות מרית, קל לשטח את הגלידה כריך כף כל אחד גלידת וניל תה ירוק בין 2 macarons; הקש קל מאוד לסגור.