קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

מבושל לאט צ'ילה קון קרנה

מבושל לאט צ'ילה קון קרנה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כמון טחון, בצל, אבקת צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Carne Adovada מבושל איטי, טאקו קרנה אסדה מבושל איטי # SundaySupper, ו טאקו בשר טחון מבושל איטי / Carne Deshebrada.

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים בצל, שום ובשר למחבת; מבשלים 5 דקות או עד שהבשר משח, מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מערבבים תערובת בשר בקר, עגבניות, והבא 6 מרכיבים (באמצעות מרק) בבישול איטי חשמלי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 3 1/2 שעות או עד בשר רך. לחשוף; לבשל 30 דקות או עד מעובה מעט. מערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ