קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבית כפרי פולני Barszcz של המטבח

מבית כפרי פולני Barszcz של המטבח
גשו לסופר וקנו פלפלים, בצל, פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מבית כפרי פולני הכרוב האדום של המטבח עם חמוציות, מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos), ו מבית כפרי פולני פטריות בר מבושלות פעמיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הסלק, העצמות, גזר, גזר לבן, בצל, כרישה, שורש סלרי, פטריות, 8 שיני שום, עלה המפרץ, מיורן, פלפל (אם משתמשים), ומים בעציץ גדול ומביאים לרתיחה. (לא צריך להיות מספיק מים כדי לכסות את החומרים האחרים.)
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
CeleriacCeleriac
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרז ' ורםמרז ' ורם
גזר לבןגזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר כל קצף שעלה למעלה, לכסות, ולהוריד את החום. מבשלים בעדינות עד שהבשר נופל מהעצמות והירקות רכים מאוד, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מסננים את המרק דרך מסננת, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ את כל הנוזלים. טעם: אם זה מימי מדי, ואז להרתיח, חשוף, במשך 30 דקות נוספות או משהו כזה. אם זה נראה צפוף מדי, להוסיף מים. כאשר המרק מוכן, מערבבים במיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל, ואם תרצו, עוד מיורן מיובש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיורן מיובשמיורן מיובש
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
ייתכן גם לשאול את עצמך בשלב זה אם המרק צריך עוד שום, ובמקרה זה לקלף עוד כמה שיני יותר, למחוץ אותם עם כותש שום או את הצד השטוח של סכין, לזרוק אותם, ומבשלים במשך דקה או שתיים. ודא שהם לא נופלים לתוך הקערה של אף אחד כאשר אתה משרת (אלא אם כן, כמו אן, האדם קורה כמו שיני שום מבושלות). הטעם צריך להיות חמוץ מעט garlicky, עדיין עם זה רמז של מתיקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
כותש שוםכותש שום
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מגישים ברור, חם מאוד, בקערות קטנות או אפילו כוסות תה גדולות, שבו אתה יכול להרים ולשתות. אם אתה מעדיף את שלך ורוד בהיר, ואז לשרת בצלחות מרק גדולות עם כפית של שמנת חמוצה או יוגורט רגיל ירד לתוך כל אחד. זה שומר במקרר (מכוסה) במשך ימים, ואכן גדל מעט משיק עם הזמן, וכך זה אמור להיות.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט רגיליוגורט רגיל
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה