מבית כפרי פולני פטריות בר מבושלות פעמיים
מבית כפרי פולני פטריות בר מבושלות פעמיים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-83 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, פטריות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מבית כפרי פולני Barszcz של המטבח, מבית כפרי פולני הכרוב האדום של המטבח עם חמוציות, ו מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החלק התחתון של כל גזע של פטריות. קוצצים את הפטריות בערך לחתיכות.
שים את הפטריות בסיר גדול ומכסה במים. מביאים לרתיחה, מסירים מהחום, מנקזים ושוטפים. מכסים במים מתוקים, מביאים לרתיחה בפעם השנייה, וממשיכים רותחים לפחות 20 דקות, עד כובעי פטריות וגבעולים רכים לחלוטין.
מסננים את הפטריות, ומסננים את המרק דרך הגבינה אם אתה רוצה להשתמש בו למטרה אחרת.
ממיסים את החמאה בסיר גדול או במחבת סאוטה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל טחון, מבשלים 1 דקה, ומוסיפים את הפטריות. מבשלים כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא שקוף והפטריות הם השחמה קלות.
מוסיפים את השמנת החמוצה ושמיר, מערבבים היטב עוד דקה, מפזרים מלח וכמה טחנות טובות של פלפל, ומגישים מיד.