מבעבע חמוציות
גשו לסופר וקנו מלח, סירופ חמוציות, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי, המרכיב הסודי (חמוציות): גלידת חמוציות עם נתחי שוקולד לבנים, ו פנקייק אוכמניות ותפוז עם סירופ חמוציות-מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמוציות, סוכר ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חמוציות מתחילים פופ, על 6 דקות. אפשר לקרר ואז לסנן דרך מסננת רשת עדינה לתוך צנצנת sealable, באמצעות החלק האחורי של כף ללחוץ על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. סירופ חמוציות ישמור במקרר במשך 1 שבוע.
מערבבים יחד מים ומלח עד שהמלח מומס.
למלא שייקר קוקטייל וארבע כוסות עם קרח.
הוסף 4 אונקיות ג ' ין, 4 אונקיות מיץ אשכוליות, 1/2 אונקיה מיץ ליים, 2 אונקיות סירופ חמוציות ו 1 כפית מלח לשייקר. לנער עד התערובת היא קרה מאוד, על 15 שניות, ולאחר מכן לחלק בין 2 כוסות הגשה. חזור ולמלא 2 כוסות שני.
למעלה כל כוס עם מי סודה, מערבבים בעדינות לערבב, ולאחר מכן לשרת מיד.