מברשת של בוש
מנה אחת מכילה 1244 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 1 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צוף אגבה חדור מרווה, עלי מרווה, ביטרקיוב קליפת דובדבן ביטר וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מברשת מרווה, Jackfruit קציצות טאקו ומברשת עם בגידה במבוק, ו בוש פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את מרווה חדור צוף אגבה: מחממים תנור ל 177°.
מניחים עלי מרווה על תבנית אפייה ומחממים בתנור במשך 6-8 דקות. במחבת לא פעילה עם מכסה או צנצנת זכוכית, מערבבים עלים לצוף אגבה. כיסוי ולתת לעמוד 48 שעות. מסננים את העלים.
מוסיפים טקילה, מזקל, צוף אגבה חדור מרווה וביטר. מערבבים עד צונן.
מוסיפים קוביית קרח גבוהה לזכוכית סלעים (או מחסנית שני ריבועים כדי להגיע כמעט לחלק העליון של הזכוכית). מסננים קוקטייל לתוך זכוכית. שמן אקספרס מתפנית כתומה מעל המשקה ולהשליך.
מקשטים עם עלה מרווה (באופן אידיאלי, לאזן אותו על גבי קרח.)