מבשלים את הספר: Banh Mi עם דייקון מלפפון חמוץ גזר
לבשל את הספר: Banh Mi עם דייקון מלפפון חמוץ גזר יכול להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. במנה עיקרית זו יש 938 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו כבד פטה, מלח, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: דייקון כבוש, גזר ומלפפון, מלפפון חמוץ גזר ודייקון, ו לבשל את הספר: מלפפון חמוץ הודי.
הוראות
חותכים את הלחם לאורכו, משאירים אותו מחובר בצד האחורי. באמצעות האצבעות או סכין לחם, חלול את הקרביים, מה שהופך שוקת בכל חצי. זרוק את הקרביים או לשמור לשימוש אחר, כגון פירורי לחם. אם הלחם רך, פריך אותו בקצרה בתנור טוסטר שחומם מראש ל 163°, ולאחר מכן לתת לו להתקרר לרגע לפני שתמשיך.
בנדיבות להפיץ את הצדדים לחתוך של הלחם עם מיונז ולאחר מכן טפטוף עם מאגי או רוטב סויה.
שכבה של בשר, מלפפון, כוסברה, צ ' ילה, חמוצים במחצית התחתונה. סגור את הכריך, לחתוך חצי לרוחב לאכילה קלה, וליהנות.
דייקון היומיום מלפפון חמוץ גזר
מניחים את הגזר ואת דייקונים בקערה ומפזרים את המלח ו 2 כפיות של הסוכר. השתמש בידיים שלך כדי ללוש את הירקות במשך כ 3 דקות, גירוש המים מהם. הם יתרככו ונוזל יהיה בריכה בחלק התחתון של הקערה. תפסיק ללוש כאשר אתה יכול לכופף חתיכת daikon כך הקצוות לגעת אבל daikon לא לשבור. הירקות היו צריכים לאבד בערך רבע מהנפח שלהם.
מסננים במסננת ולשטוף תחת מים זורמים קרים, ולאחר מכן לחץ בעדינות כדי לגרש מים נוספים. החזר את הירקות לקערה אם אתה מתכנן לאכול אותם בקרוב, או להעביר אותם לצנצנת 1 ליטר לאחסון ארוך יותר.
כדי להפוך את המלח, בקערה, לשלב את סוכר 1/2 כוס, חומץ, ואת המים ומערבבים לפזר את הסוכר.
יוצקים מעל הירקות. המלח צריך לכסות את הירקות.
תן לירקות להתבשל במי מלח לפחות 1 שעה לפני האוכל. הם יישארו במקרר עד 4 שבועות.