לבשל את הספר: Mirchi Vadan הוא טבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 3 אוהדים. אם יש לך אבקת אפייה, תפוחי אדמה, חתיכת אינץ ' אחד של זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו medu vada, איך לעשות medu vada | urad dal vada | ulundu vada, hyderabadi mirchi ka salan, איך לעשות mirchi ka salan, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים יחד ומחלקים את התערובת ל 4 מנות. תדחפי כל מנה לצ ' יילס.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1
מערבבים את כל החומרים יחד מוסיפים מספיק מים כדי להפוך את הבלילה של עקביות בינונית עבה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
2
מחממים את השמן בווק; מכסים כל צ ' ילה עם הבלילה ומטגנים על חום בינוני עד חום זהוב פריך. חזור עד שכולם מטוגנים.