קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

מבשלים את הספר: אטריות סובה עם חצילים ומנגו

מבשלים את הספר: אטריות סובה עם חצילים ומנגו
מבשלים את הספר: אטריות סובה עם חצילים ומנגו עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 258 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, מלח, צ'ילה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מבשלים את הספר: אטריות חמות בייג'ינג, אטריות סובה עם חצילים קלויים, ו מבשלים את הספר: עדשים ושומה צ'ילי חצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן לחמם בעדינות את החומץ, הסוכר והמלח עד 1 דקה, רק עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום ולהוסיף את השום, צ ' ילה, ושמן שומשום. אפשר להתקרר, ולאחר מכן להוסיף את גרידת סיד ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3
מחממים את שמן החמניות במחבת גדולה ומטגנים רדודים את החציל בשלוש או ארבע קבוצות. לאחר חום זהוב להסיר למסננת, מפזרים בנדיבות עם מלח ולהשאיר שם לנקז.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מבשלים את האטריות בשפע של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם. הם צריכים לקחת 5 עד 8 דקות כדי להיות רך אבל עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5
מסננים ושוטפים היטב תחת מים קרים זורמים. לנער כמה שיותר מים עודפים ככל האפשר, ואז לעזוב להתייבש על מגבת צלחת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
בקערת ערבוב לזרוק את האטריות עם ההלבשה, מנגו, חצילים, חצי עשבי תיבול ואת הבצל. עכשיו אתה יכול להשאיר את זה בצד במשך 1 עד 2 שעות. כאשר מוכן לשרת להוסיף את שאר עשבי תיבול ומערבבים היטב, ואז ערימה על צלחת או בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)