מבשלים את הספר: אטריות סובה עם חצילים ומנגו
מבשלים את הספר: אטריות סובה עם חצילים ומנגו עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 258 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, מלח, צ'ילה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מבשלים את הספר: אטריות חמות בייג'ינג, אטריות סובה עם חצילים קלויים, ו מבשלים את הספר: עדשים ושומה צ'ילי חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן לחמם בעדינות את החומץ, הסוכר והמלח עד 1 דקה, רק עד שהסוכר מתמוסס.
הסר מהחום ולהוסיף את השום, צ ' ילה, ושמן שומשום. אפשר להתקרר, ולאחר מכן להוסיף את גרידת סיד ומיץ.
מחממים את שמן החמניות במחבת גדולה ומטגנים רדודים את החציל בשלוש או ארבע קבוצות. לאחר חום זהוב להסיר למסננת, מפזרים בנדיבות עם מלח ולהשאיר שם לנקז.
מבשלים את האטריות בשפע של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם. הם צריכים לקחת 5 עד 8 דקות כדי להיות רך אבל עדיין אל דנטה.
מסננים ושוטפים היטב תחת מים קרים זורמים. לנער כמה שיותר מים עודפים ככל האפשר, ואז לעזוב להתייבש על מגבת צלחת.
בקערת ערבוב לזרוק את האטריות עם ההלבשה, מנגו, חצילים, חצי עשבי תיבול ואת הבצל. עכשיו אתה יכול להשאיר את זה בצד במשך 1 עד 2 שעות. כאשר מוכן לשרת להוסיף את שאר עשבי תיבול ומערבבים היטב, ואז ערימה על צלחת או בקערה.