קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

מבשלים את הספר: ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד

מבשלים את הספר: ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סודה לשתיה, בתוספת 2 כפות קמח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מבשלים את הספר: ביסקוטי שקדים, מבשלים את הספר: עוגיות פרג אגוזי לוז, ו ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה אחד באמצע התנור, ומחממים את התנור ל 350ºF. קו גיליון עוגיות עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה עם מיקסר חשמלי, שמנת החמאה עם הסוכר במשך 1 דקה או עד תערובת חולית צורות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הביצים ווניל ומערבבים עד רך וקל יותר בצבע, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
בקערת ערבוב בינונית, מוסיפים את הקמח, אבקת קקאו, אבקת קפה, סודה לשתיה וקינמון ומקציפים יחד.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים לתערובת החמאה והביצה ב-2 תוספות ומערבבים רק עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מקפלים את אגוזי לוז ושוקולד צ ' יפס לתוך הבצק, ומערבבים עד מופץ באופן שווה. הבצק יהיה עבה וקשה לערבב. אם זה דביק מדי, להירגע בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אגוזי לוזאגוזי לוז
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות שוות, על 454 גרם / 16 אונקיות כל אחד. על משטח מקומח קל, לגלגל כל פיסת בצק לתוך יומן על 2 אינץ 'רחב על ידי 14 אינץ' ארוך על ידי 1 1 1/2 אינץ ' גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מניחים את היומנים על מחבת גיליון מוכן עם כמה סנטימטרים ביניהם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
בקערה קטנה, מערבבים 1 ביצה עם 1 כפית מים כדי להפוך ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מברשת כל יומן עם ביצה לשטוף, ציפוי אותם באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
אופים במשך 27 דקות, סיבוב גיליון העוגיות מלפנים לאחור באמצע האפייה, עד משחימים קלות מאוד קצת המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 300ºF.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
לקרר את היומנים במשך 20 דקות, ואז למקם אותם על קרש חיתוך. עם סכין משונן, לחתוך כל יומן בזווית קלה לחתיכות בעובי 3/4 אינץ', לשמור אותם בשורה. החלק את השורה של ביסקוטי יחד, להרים ולמקם בחזרה על גיליון העוגיות, ולאחר מכן להפריד את הפרוסות, להשאיר 1/2 אינץ ' של שטח בין כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
אופים שוב במשך 9 עד 12 דקות, מסתובב פעם אחת במהלך האפייה, עד ביסקוטי מרגיש קצת מוצק.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן