תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סודה לשתיה, בתוספת 2 כפות קמח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מבשלים את הספר: ביסקוטי שקדים, מבשלים את הספר: עוגיות פרג אגוזי לוז, ו ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה אחד באמצע התנור, ומחממים את התנור ל 350ºF. קו גיליון עוגיות עם נייר קלף.
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים לתערובת החמאה והביצה ב-2 תוספות ומערבבים רק עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מקפלים את אגוזי לוז ושוקולד צ ' יפס לתוך הבצק, ומערבבים עד מופץ באופן שווה. הבצק יהיה עבה וקשה לערבב. אם זה דביק מדי, להירגע בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אגוזי לוז
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות שוות, על 454 גרם / 16 אונקיות כל אחד. על משטח מקומח קל, לגלגל כל פיסת בצק לתוך יומן על 2 אינץ 'רחב על ידי 14 אינץ' ארוך על ידי 1 1 1/2 אינץ ' גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
8
מניחים את היומנים על מחבת גיליון מוכן עם כמה סנטימטרים ביניהם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
בקערה קטנה, מערבבים 1 ביצה עם 1 כפית מים כדי להפוך ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מברשת כל יומן עם ביצה לשטוף, ציפוי אותם באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
אופים במשך 27 דקות, סיבוב גיליון העוגיות מלפנים לאחור באמצע האפייה, עד משחימים קלות מאוד קצת המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 300ºF.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
לקרר את היומנים במשך 20 דקות, ואז למקם אותם על קרש חיתוך. עם סכין משונן, לחתוך כל יומן בזווית קלה לחתיכות בעובי 3/4 אינץ', לשמור אותם בשורה. החלק את השורה של ביסקוטי יחד, להרים ולמקם בחזרה על גיליון העוגיות, ולאחר מכן להפריד את הפרוסות, להשאיר 1/2 אינץ ' של שטח בין כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
קרש חיתוך
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
אופים שוב במשך 9 עד 12 דקות, מסתובב פעם אחת במהלך האפייה, עד ביסקוטי מרגיש קצת מוצק.