קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

מבשלים את הספר: בראוניז גבינת עיזים

מבשלים את הספר: בראוניז גבינת עיזים
המתכון לבשל את הספר: בראוניז גבינת עיזים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצה, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. נסו מבשלים את הספר: עוגות גבינת עיזים, מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז (מתכונים דומים).

הוראות

1
ודא המתלה הוא במרכז התנור ולקבל את התנור מחומם עד 350 °F (177 °C). קח קצת חמאה על מגבת נייר מרופדת או פיסת נייר שעווה ולהפעיל אותו סביב החלק הפנימי של 9 x 13 אינץ '(23 x 33 ס " מ) צלחת אפייה, ציפוי את כל העניין, במיוחד פינות וקצוות. אתה יכול גם להשתמש עטיפת חמאה עבור עבודה זו כי זה לעתים קרובות יש חמאה עדיין דבק בתוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לשים קצת קמח בתבנית האפייה ולהפוך אותו בדרך זו וכי כדי לוודא הקמח מכסה את החלק התחתון ואת הצדדים, לדפוק אותו על הדלפק כדי לקבל את הקמח את כתמים דביקים לנוע בקלות על פני המנה. (תוכל גם לראות אם יש לך כתמים ללא כתם של חמאה - אתה יכול לתקן את אלה בשלב זה.) הקש על צלחת אפייה על קצה אחד נגד הדלפק כדי לקבל את כל הקמח בפינה אחת, ואז לזרוק את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
ממיסים את כל השוקולד. אתה יכול לעשות את זה באחת מכמה דרכים:להגדיר דוד כפול עם על אינץ '(2.5 ס " מ) של מים בחלק התחתון על חום בינוני. מביאים את המים לרתיחה, מוסיפים את שני סוגי השוקולד לחלק העליון, ומפחיתים את החום לנמוך כך שהמים מתבשלים לאט; מערבבים עד כשני שלישים מהשוקולד נמס. כבה את החום, הסר את החלק העליון של הדוד הכפול מהמחבת התחתונה, ולהמשיך ערבוב על הדלפק עד השוקולד יש מלא melted.Do פעולה דומה עם דוד כפול מבוים המושבעים: סיר בינוני וקערת ערבוב שמתאים באופן מאובטח בו מבלי לגעת במים מבעבעים מתחת. היזהר כאשר אתה מסיר את הקיטור בורח הקערה יכול לגרום לכוויות מגעילות.שים את שני סוגי השוקולד בקערה גדולה ומיקרוגל על במרווחים של 6 או 7 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחד, עד שהשוקולד נמס כשני שלישים. ואז להוציא את הקערה מהמיקרוגל ולהמשיך לערבב על הדלפק עד שכל השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים 2 כוסות (455 גרם) קמח, אבקת האפייה, ומלח בקערה עם מזלג כדי לוודא את אבקת האפייה והמלח מופצים באופן שווה ברחבי הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
לנצח את החמאה, chèvre, וסוכר בקערה נפרדת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת ואור, אולי עד 5 דקות. אתה בקושי יכול לנצח את הדבר בשלב זה. אתה רוצה את זה קל ואוורירי, הסוכר בעיקר מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
הכה בכל השוקולד המומס, לגרד את החלק הפנימי של הקערה, והכה בכל הביצה עד משולב באופן מלא. לאחר מכן הכה את החלמונים ביצה אחד בכל פעם (או קרוב מספיק אם כבר יש לך אותם יחד בקערה אחת קטנה—הנקודה האמיתית היא לוודא את הביצים לקבל מעורבב באופן מלא לתוך הבלילה). לבסוף, לנצח את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
עצור את המקצפים, לגרד אותם, ולהסיר אותם.
8
מוסיפים את תערובת הקמח ומקפלים אותו עם מרית גומי או כף עץ, הופכים אותו בבלילה רק עד שאין יותר חתיכות של קמח התגלגל. אתה יכול overbeat—ואפילו overstir—התערובת בשלב זה, מקבל גלוטן דביק מדי נמתח. ברגע שאין יותר קמח לבן בתערובת, לגרד ולהפיץ את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
אופים עד סט, עד tester קיסם או עוגה מוכנס לתוך מרכז הבראוני יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, כ 25 דקות. ככל שיהיו יותר פירורים, כך הדבר יהיה יותר פאדג ' י. אבל בלי בלילה רטוב על קיסם השיניים, בבקשה. לקרר את הבראוניז בתבנית אפייה על מתלה חוט לפחות 10 דקות לפני חיתוך לריבועים. אלה יכולים להיות מאוחסנים בין גיליונות של נייר שעווה במיכל פלסטיק sealable עד 5 ימים בטמפרטורת החדר או עד 4 חודשים במקפיא.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק