המתכון לבשל את הספר: בראוניז גבינת עיזים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצה, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. נסו מבשלים את הספר: עוגות גבינת עיזים, מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז (מתכונים דומים).
הוראות
1
ודא המתלה הוא במרכז התנור ולקבל את התנור מחומם עד 350 °F (177 °C). קח קצת חמאה על מגבת נייר מרופדת או פיסת נייר שעווה ולהפעיל אותו סביב החלק הפנימי של 9 x 13 אינץ '(23 x 33 ס " מ) צלחת אפייה, ציפוי את כל העניין, במיוחד פינות וקצוות. אתה יכול גם להשתמש עטיפת חמאה עבור עבודה זו כי זה לעתים קרובות יש חמאה עדיין דבק בתוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
אבקת ציר עוף של גויה®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לשים קצת קמח בתבנית האפייה ולהפוך אותו בדרך זו וכי כדי לוודא הקמח מכסה את החלק התחתון ואת הצדדים, לדפוק אותו על הדלפק כדי לקבל את הקמח את כתמים דביקים לנוע בקלות על פני המנה. (תוכל גם לראות אם יש לך כתמים ללא כתם של חמאה - אתה יכול לתקן את אלה בשלב זה.) הקש על צלחת אפייה על קצה אחד נגד הדלפק כדי לקבל את כל הקמח בפינה אחת, ואז לזרוק את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
ממיסים את כל השוקולד. אתה יכול לעשות את זה באחת מכמה דרכים:להגדיר דוד כפול עם על אינץ '(2.5 ס " מ) של מים בחלק התחתון על חום בינוני. מביאים את המים לרתיחה, מוסיפים את שני סוגי השוקולד לחלק העליון, ומפחיתים את החום לנמוך כך שהמים מתבשלים לאט; מערבבים עד כשני שלישים מהשוקולד נמס. כבה את החום, הסר את החלק העליון של הדוד הכפול מהמחבת התחתונה, ולהמשיך ערבוב על הדלפק עד השוקולד יש מלא melted.Do פעולה דומה עם דוד כפול מבוים המושבעים: סיר בינוני וקערת ערבוב שמתאים באופן מאובטח בו מבלי לגעת במים מבעבעים מתחת. היזהר כאשר אתה מסיר את הקיטור בורח הקערה יכול לגרום לכוויות מגעילות.שים את שני סוגי השוקולד בקערה גדולה ומיקרוגל על במרווחים של 6 או 7 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחד, עד שהשוקולד נמס כשני שלישים. ואז להוציא את הקערה מהמיקרוגל ולהמשיך לערבב על הדלפק עד שכל השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים 2 כוסות (455 גרם) קמח, אבקת האפייה, ומלח בקערה עם מזלג כדי לוודא את אבקת האפייה והמלח מופצים באופן שווה ברחבי הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לנצח את החמאה, chèvre, וסוכר בקערה נפרדת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת ואור, אולי עד 5 דקות. אתה בקושי יכול לנצח את הדבר בשלב זה. אתה רוצה את זה קל ואוורירי, הסוכר בעיקר מומס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הכה בכל השוקולד המומס, לגרד את החלק הפנימי של הקערה, והכה בכל הביצה עד משולב באופן מלא. לאחר מכן הכה את החלמונים ביצה אחד בכל פעם (או קרוב מספיק אם כבר יש לך אותם יחד בקערה אחת קטנה—הנקודה האמיתית היא לוודא את הביצים לקבל מעורבב באופן מלא לתוך הבלילה). לבסוף, לנצח את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
עצור את המקצפים, לגרד אותם, ולהסיר אותם.
8
מוסיפים את תערובת הקמח ומקפלים אותו עם מרית גומי או כף עץ, הופכים אותו בבלילה רק עד שאין יותר חתיכות של קמח התגלגל. אתה יכול overbeat—ואפילו overstir—התערובת בשלב זה, מקבל גלוטן דביק מדי נמתח. ברגע שאין יותר קמח לבן בתערובת, לגרד ולהפיץ את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
אופים עד סט, עד tester קיסם או עוגה מוכנס לתוך מרכז הבראוני יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, כ 25 דקות. ככל שיהיו יותר פירורים, כך הדבר יהיה יותר פאדג ' י. אבל בלי בלילה רטוב על קיסם השיניים, בבקשה. לקרר את הבראוניז בתבנית אפייה על מתלה חוט לפחות 10 דקות לפני חיתוך לריבועים. אלה יכולים להיות מאוחסנים בין גיליונות של נייר שעווה במיכל פלסטיק sealable עד 5 ימים בטמפרטורת החדר או עד 4 חודשים במקפיא.