קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות99
מגזין

מבשלים את הספר: בשר קלוע עם אנשובי וזיתים

מבשלים את הספר: בשר קלוע עם אנשובי וזיתים
מבשלים את הספר: בשר קלוע עם אנשובי וזיתים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בשר בקר במרכז לחתוך בשר טחון רוסט, פלפל, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לבשל את הספר: סלט ביצים ממולאות עם אנשובי, פפריקה מעושנת חמה, עגבניות, מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים, ו לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסק את אנשובי למשחה במכתש (או דופק במעבד מזון). קוצצים חצי מהזיתים, ומרסקים אותם יחד עם האנשובי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
חותכים את פילה לאורכו לרצועות 3 ארוכות, לעצור 1 אינץ ' מהקצה.
3
מורחים את תערובת האנשובי באופן שווה לאורך צד אחד של כל רצועה. צמה את הבשר בחוזקה, קשירתו בחוזקה יחד בסוף עם חוט המטבח. השתמש בכפות הידיים כדי לשטח את הצמה כדי עובי אפילו, ואז לדחוף כל אנשובי מלית בחזרה לתוך הצמות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
מברשת את הבשר בכל רחבי עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מברשת chapa (חתיכה שטוחה של ברזל יצוק להגדיר על אש) או גדול יצוק ברזל עם הנותרים 1 כף שמן זית וחום מעל חום בינוני עד טיפת מים רוחשת על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבשר ומבשלים מבלי לזוז במשך 10 דקות, או עד שהוא משחימים יפה בצד הראשון. הפוך את הבשר מעל לצרוב בצד השני במשך כ 6 דקות-הבשר צריך להיות די נדיר. המשך להסתובב ולבשל את הבשר עד שכל הצדדים הם צרוב וזה נעשה כדי לטעום.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
להעביר את הבשר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
בינתיים, מרסקים קלות את הזיתים הנותרים ומניחים לצד הבשר. המיצים יפעלו יחד.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
הסר את החוט, לגלף את הבשר לפרוסות עבות, ומתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מגישים עם זיתים ומיצים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס