מבשלים את הספר: גזר מטוגן
לבשל את הספר: גזר מטוגן עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . אם יש לך מלח ים ופלפל, פלפל טחון, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: כתף טלה מטוגנת, מבשלים את הספר: פולנטה חנוקה עם ירקות מטוגנים, ו מבשלים את הספר: ירקות מטוגנים בסגנון מרוקאי.
הוראות
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה. עם מקלף ירקות, לקלף את ההתלהבות ברצועות מן הכתום, הימנעות המעדן הלבן. דק קוצצים את ההתלהבות, מניחים במסננת קטנה, ומטבלים לתוך המים הרותחים כדי blanch לרגע. לשטוף גרידה מתחת למים קרים; לנקז על מגבת נייר.
מורחים גרידה על צלחת; לאפשר להתייבש בטמפרטורת החדר במשך 24 שעות, או יבש במיקרוגל במשך 3 עד 4 דקות. תניח בצד.
לסחוט מיץ 1/2 כוס מן התפוז. תניח בצד.
חותכים את הירוקים גזר ושמורה. לקלף לקצץ גזר.
במחבת sauté גדול מספיק כדי להחזיק את הגזר בשכבה אחת, להמיס 2 כפות של חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל; מטגן במשך 30 שניות.
מוסיפים את מיץ התפוזים, הסוכר, קמצוץ מלח, כוסברה וגזר. להביא לרתיחה, לכסות, להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף; מבשלים במשך 15 דקות או עד שהגזר רך כאשר פירסינג בקצה סכין. בינתיים, להביא סיר בינוני של מים לרתיחה, ולמלא קערה בינונית עם מי קרח. בחר את העלים מן הירוקים גזר להשליך את הגבעולים. לשבור עלים לחתיכות 1-2 אינץ'. לא צריך להיות כ 1 כוס של ירוק ארוז באופן רופף. Blanch ירקות במים הרותחים במשך כ -15 שניות.
מסננים במסננת, ומיד לצלול מסננת לתוך מי קרח כדי לעצור את הבישול. כאשר הירוקים קרים, להרים מסננת, לנקז היטב, ירקות יבשים על מגבות נייר.
כאשר הגזר רך, להעביר אותם לצלחת; לכסות באופן רופף כדי לשמור על חם. אם יש יותר מ 1/2 כוס נוזל נשאר במחבת, להחזיר מחבת לצורב ומבשלים כדי להפחית עד 1/2 כוס.
שלב את נוזל הבישול ואת הנותרים 2 כפות חמאה בבלנדר, להוסיף ירקות גזר, תערובת עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (יהיה בערך 1/2 כוס רוטב.)
בעדינות לזרוק את mâche עם שמן, חומץ, סוכר, מלח; להוסיף פלפל לפי הטעם.
מגישים את הגזר בסגנון משפחתי על מגש, מסודרים בחבורה עם mâche בחלק העליון ואת הרוטב שפך לאורך צד אחד, או לשרת 2 גזר לצלחת עם ערימה קטנה של mâche והרוטב מכורבל על הצד.
מפזרים את הגזר עם גרידה כתומה.
צילום באדיבות Artisan Books