מבשלים את הספר: המבורגרים יווניים מעיינות Tarpon
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו לבשל את הספר: המבורגרים פדינגטון, לבשל את הספר: חומוס Sauté עם יוגורט יווני, ו לבשל את הספר: המבורגרים יפניים עם קטשופ ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את שמן זית, חומץ, ומיץ לימון להקציף עד מעורבב היטב.
מוסיפים את אורגנו, שום, מלח ופלפל ומערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים את המלפפונים, זיתים, בצל ירוק, מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד, ולתת לרבד במשך כשעה 1.
בקערה, לשלב את החזיר, בצל, מנטה, ויוגורט ומערבבים עם הידיים עד מעורבב היטב. לעצב את התערובת לתוך 4 קציצות סגלגלות עבות, מקום על המדף של מחבת broiler, ולצלות על 4 סנטימטרים מהחום עד מבושל דרך, על 8 דקות בכל צד.
מסננים את המלפפונים, זיתים, בצל ירוק ומגישים את ההמבורגרים חמים עם קצת מהתערובת כפית מעל.