קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

מבשלים את הספר: הריסה רביולי

מבשלים את הספר: הריסה רביולי
לבשל את הספר: הריסה רביולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 518 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז, מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה, ו מבשלים את הספר: ריקוטן טרי רביולי ביצה עם חמאה חומה.

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, להפוך את שמן האריסה.
מרכיבים שתצטרך
HarissaHarissa
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מפזרים את שן השום המרוסקת עם המלח וקוצצים לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מעבירים אותו לקערה קטנה ומערבבים במיץ לימון, האריסה ושמן זית. לטעום ולהוסיף יותר מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
HarissaHarissa
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
כאשר המים רותחים, מלח אותו בנדיבות, מוסיפים את הרביולי, ומרתיחים עד שהם צפים ומבושלים דרך, בדרך כלל רק 1 או 2 דקות. כ -30 שניות לפני הרביולי סיים לבשל, להוסיף את הברוקולי לסיר, להרתיח למשך הזמן שנותר, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
רביולירביולי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
שים את הרביולי והברוקולי בקערת ערבוב גדולה. לזרוק עם כמה כפיות של שמן הריסה ורוב pepitas. לטעום ולהוסיף יותר מלח, במידת הצורך. להתברר על מגש הגשה העליון עם שמן האריסה יותר, pepitas הנותרים, פטה, וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
HarissaHarissa
זרעי דלעתזרעי דלעת
רביולירביולי
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.