מבשלים את הספר: הריסה רביולי
לבשל את הספר: הריסה רביולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 518 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז, מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה, ו מבשלים את הספר: ריקוטן טרי רביולי ביצה עם חמאה חומה.
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, להפוך את שמן האריסה.
מפזרים את שן השום המרוסקת עם המלח וקוצצים לתוך משחה.
מעבירים אותו לקערה קטנה ומערבבים במיץ לימון, האריסה ושמן זית. לטעום ולהוסיף יותר מלח, במידת הצורך.
כאשר המים רותחים, מלח אותו בנדיבות, מוסיפים את הרביולי, ומרתיחים עד שהם צפים ומבושלים דרך, בדרך כלל רק 1 או 2 דקות. כ -30 שניות לפני הרביולי סיים לבשל, להוסיף את הברוקולי לסיר, להרתיח למשך הזמן שנותר, ולאחר מכן לנקז.
שים את הרביולי והברוקולי בקערת ערבוב גדולה. לזרוק עם כמה כפיות של שמן הריסה ורוב pepitas. לטעום ולהוסיף יותר מלח, במידת הצורך. להתברר על מגש הגשה העליון עם שמן האריסה יותר, pepitas הנותרים, פטה, וזיתים.