מבשלים את הספר: זית שחור מיני בליניס עם מסקרפונה ורודה, סלמון וסלק משומר
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו סלק, חומץ פטל, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: זית ומלפפון שחור Tramezzini, מבשלים את הספר: לימון מתוק ופלים זית שחור, ו מבשלים את הספר: קישואים משומרים.
הוראות
טוחנים את הזיתים במעבד מזון.
מוסיף את הקמחים, ביצה, ושמרים.
מוסיפים את החלב לטפטוף תוך כדי ערבוב.
תוסיף קמצוץ מלח. מכסים את הבלילה עם פלסטיק לעטוף ולהשאיר לעלות במשך 1 שעה במקום חם.
חותכים או פורסים את הסלק לפרוסות עדינות מאוד. לאסוף את המיץ האדום על ידי חיתוך אותו מעל קערה.
מערבבים את החומץ והדבש, מתבלים במלח ופלפל, ושופכים על פרוסות הסלק. תניח בצד.
מערבבים את המיץ האדום שנאסף לתוך המסקרפונה ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת פנקייק, חמאה חללים, ויוצקים כפית של הבלילה לתוך כל חלל. אם אין לך מחבת פנקייק, אתה יכול גם לשפוך כפיות קטנות למחבת רדודה. אתה עלול למצוא את זה הכי קל עם בקבוק לסחוט אם יש לך אחד זמין. מבשלים עד שעלה מעט ועשה בכמה דקות.
מכסים את הבליני בשכבה של שמנת ורודה, פרוסת סלמון ופרוסת סלק.