מבשלים את הספר: חזיר ג'ינג' ר חימר עם תאנים ושומר כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: חזיר ג'ינג'ר סיר חימר עם תאנים שומר כבוש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. גשו לסופר וקנו קת חזיר, ג'ינג'ר, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב התאנים המיובשות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת Fig & Cacao Nib כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש, לבשל את הספר: אורז סיר עוף וירקות חימר, ו מבשלים את הספר: עוף בריח ביי עם תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 ° F. ממיסים את החמאה בשמן זית בסיר חימר גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את הבצל וג ' ינג ' ר; לבשל עד הבצל מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את החזיר, המלח והפלפל; מערבבים ומבשלים 10 דקות יותר.
מניחים את פרוסות שומר בקערה גדולה, יוצקים את הנוזל, ומכסים בחוזקה. אתה יכול לאכול את זה מיד, אבל הטעמים רק להשתפר לאחר כמה ימים במקרר. זה נמשך מספר חודשים.