קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות4
מגזין

מבשלים את הספר: חמאת בוטנים וריבה

מבשלים את הספר: חמאת בוטנים וריבה
מבשלים את הספר: חמאת בוטנים וריבה ברים עשויים להיות רק תבלין אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. והוא מספק כ 15 מנות . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר מגורען, סוכר חום חזק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חטיפי חמאת בוטנים וריבה, חטיפי חמאת בוטנים וריבה, ו חטיפי חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק המתוק: חמאה הצדדים והתחתון של זכוכית או מתכת בצבע בהיר 9 על 13 אינץ ' מחבת. בשורה התחתונה עם גיליון נייר קלף, וחמאה את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
שים את הסוכר, הקמח והמלח במעבד מזון ודופק עד לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את החמאה והדופק עד החול (כ-6 עד 10 פולסים מהירים). בקערה קטנה, לטאטא את הביצים ושופכים אותם לתוך מעבד המזון. דופק רק עד שהבצק מתחיל להחזיק מעמד. יוצרים את הבצק לדיסק, עוטפים אותו בחוזקה בפלסטיק, ומקררים לפחות 1 שעה או לילה. 
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
אבק משטח עבודה עם קומץ של קמח. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק למלבן מעט גדול יותר מ-9 על 13 אינץ '(גודל המחבת) ובעובי של רבע אינץ'. (הבצק עשוי להיות דביק. הקפד להפוך אותו עם סכין ספסל או לקזז מרית לפי הצורך ולשמור על משטח העבודה מקורנת. יש אנשים שקל יותר לגלגל את הבצק בין שתי שכבות של נייר קלף. זה יכול לעשות את זה קל יותר להעביר ולהיות קצת פחות מבולגן.)  
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מרית אופסטמרית אופסט
מגרד בצקמגרד בצק
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
אי פעם כל כך בעדינות, להנחות את הבצק לתוך המחבת ולחץ אותו קלות-בלי למשוך-לתחתית; אין צורך להביא את הבצק עד הצדדים של המחבת, רק כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של המחבת. לקצץ את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מניחים את המחבת במקפיא במשך 30 דקות. 
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מחממים התנור ל 191°. 
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את המחבת מהמקפיא, קו אותו בנייר אלומיניום, ולמלא אותו שלושה רבעים מלאים עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ומשקולות ואופים במשך 10 דקות נוספות, או עד הקרום הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
10
להעביר את המחבת למתלה תיל כדי להתקרר. 
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
כדי להפוך את מילוי חמאת בוטנים: בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה עד שהוא חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומכים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
14
מוסיף את הסוכר של ממתקים ווניל לנצח עד חלקה. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות שוב. להפוך את התערובת על הקרום, באמצעות מרית אופסט, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו. צנן את שכבת חמאת הבוטנים בזמן שאתה מכין את ציפוי הפירור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
כדי להפוך את ציפוי פירור: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתייה וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
מוסיפים את הסוכר החום ומשתמשים בידיים כדי לשפשף אותו עד התערובת אחידה בצבע. מערבבים בשיבולת השועל. 
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
17
מניחים את התערובת היבשה בקערה של מיקסר עומד מצויד מצורף ההנעה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
מוסיפים את החמאה ומכים במהירות נמוכה עד שפירורים רופפים נוצרים. 
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1
מורחים את הריבה בשכבה זוגית על מילוי חמאת הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2
מפזרים על ציפוי פירור עד הג ' לי הוא כבר לא גלוי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3
אופים את הסורגים במשך 20 עד 25 דקות, סיבוב המחבת באמצע, או עד העליון הוא חום. 
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
להעביר את המחבת מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך את הסורגים לשרת.הערה: ניתן לאחסן את הסורגים במקרר במיכל אטום למשך עד 2 ימים. 
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה