מבשלים את הספר: חצוצרות שחורות ותירס מתוק ברוטב שמנת טרגון
מבשלים את הספר: חצוצרות שחורות ותירס מתוק ברוטב שמנת טרגון נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פטריות חצוצרה, מלח ופלפל, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: סטייק רצועה עם שעועית שחורה, תירס וכוסברה, מבשלים את הספר: לימון מתוק ופלים זית שחור, ו לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הצוואלוט ואת הטחון עד רך שקוף, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את התירס ואת הטחון במשך 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הפטריות, טרגון, ומלח גס וממשיכים לבשל עוד 2 דקות.
מוסיפים את פריחת הסקווש (אם משתמשים) וממשיכים לבשל במשך 1 דקה.
להפחית את החום ולהוסיף את השמנת הכבדה. תערובת בעדינות מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקרם מתעבה, על 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הערה: פטריית החצוצרה השחורה, הידועה גם בשם "קרן השפע", היא מגוון פראי בעל טעם חמאתי עשיר ואלגנטי להפליא. על פי רוב, הם מיובאים או שנקטפו פראי וזמינים בשוקי תוצרת מיוחדים רבים. פטריית השאנטרל היא תחליף נהדר לקרן השפע.