קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

מבשלים את הספר: כרוב אדום מזוגג חרדל עם תפוח

מבשלים את הספר: כרוב אדום מזוגג חרדל עם תפוח
לבשל את הספר: כרוב אדום מזוגג חרדל עם תפוח עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ סיידר, כרוב, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עוף לבנים עם חרדל ירוק, מבשלים את הספר: חרדל קאראשי צלעות קצרות, ו מבשלים את הספר: עוגיות לימון מזוגגות.

הוראות

1
מעיל ישר צדדי 12 אינץ ' מחבת sauté עם סרט דק של שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חום מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים את הבצל והכרוב וזרימת מלח ופלפל. Sauté, ערבוב עם מרית עץ, כדי לחמם את הבצל ולקבל את הכרוב להרים קצוות זהובים. התאם את החום כך זיגוג המחבת לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננסל-1 אננס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים את הקורנית, עלי דפנה, תפוח, וחצי מהחומץ, גירוד כל זיגוג על תחתית המחבת. תרתיחי את החומץ לכלום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
לשימור,לשימור,
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים את היין והמרק, מביאים לבועה איטית, מכסים ומבשלים כ -10 דקות, או עד שהכרוב הוא כמעט רך. לחשוף ולהרתיח את הנוזל, ערבוב בחומץ הנותר לקראת סוף הרתיחה כך שהוא מרטיב את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
ממש לפני ההגשה, לטעום את הכרוב לתיבול. מקפלים את החמאה והחרדל ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ל-1 אננסל-1 אננס
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה