מבשלים את הספר: כרוב אדום מזוגג חרדל עם תפוח
לבשל את הספר: כרוב אדום מזוגג חרדל עם תפוח עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ סיידר, כרוב, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עוף לבנים עם חרדל ירוק, מבשלים את הספר: חרדל קאראשי צלעות קצרות, ו מבשלים את הספר: עוגיות לימון מזוגגות.
הוראות
מעיל ישר צדדי 12 אינץ ' מחבת sauté עם סרט דק של שמן.
חום מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים את הבצל והכרוב וזרימת מלח ופלפל. Sauté, ערבוב עם מרית עץ, כדי לחמם את הבצל ולקבל את הכרוב להרים קצוות זהובים. התאם את החום כך זיגוג המחבת לא לשרוף.
מערבבים את הקורנית, עלי דפנה, תפוח, וחצי מהחומץ, גירוד כל זיגוג על תחתית המחבת. תרתיחי את החומץ לכלום.
יוצקים את היין והמרק, מביאים לבועה איטית, מכסים ומבשלים כ -10 דקות, או עד שהכרוב הוא כמעט רך. לחשוף ולהרתיח את הנוזל, ערבוב בחומץ הנותר לקראת סוף הרתיחה כך שהוא מרטיב את הכרוב.
ממש לפני ההגשה, לטעום את הכרוב לתיבול. מקפלים את החמאה והחרדל ומגישים חם.