מבשלים את הספר: לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה
המתכון לבשל את הספר: לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 854 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שום, רוזמרין, כרוב סבוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 2 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה, לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה, ו לחם איטלקי ומרק כרוב עם חמאה מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 177°. מביאים את המניה לרתיחה בסיר גדול ומוסיפים את הכרוב והכרוב. מבשלים כמה דקות עד מתרכך (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתי קבוצות).
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1 כף גדושה פלפל לבן
כרוב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר את הכרוב לקערה גדולה, משאיר את המניה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים את המניה בעדינות מעל עד שזה פשוט מגיע עד השכבה העליונה. לדחוף שוב ומפזרים מעל פונטינה ופרמזן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת פונטינה
1 כף גדושה פלפל לבן
4
מוסיפים קמצוץ טוב של פלפל ורסס על קצת שמן זית איכותי.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 30 דקות, או עד פריך וזהב על גבי.