מבשלים את הספר: לינגוויני עם פול, שום, עגבניות ופירורי לחם
לך לחנות ותביא רוטב עגבניות, שמן זרעי ענבים, פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: אטריות ביצים עם פול, כרישה, ומורל, מבשלים את הספר: ריגטוני עם כרובית, פקורינו, פלפל חריף ופירורי לחם, ו מבשלים את הספר: סלמון עם עגבניות, שמיר, ומרק שום (מתכונים דומים).
הוראות
שים סיר גדול של מים על להרתיח ומלח אותו היטב.
בינתיים, לחמם את שמן זרעי הגפן על חום גבוה. לאחר דקה, להוסיף את השום. לבשל אותו, ערבוב מדי פעם, במשך דקה או שתיים עד שהוא ריחני.
מוסיפים את favas ומערבבים או לזרוק כדי לצפות אותם בשמן. לאחר 30 שניות, מוסיפים את מרק הירקות (בזהירות, בתוספת אחת גדולה) כדי לקרר את המחבת. מערבבים או לנער את המחבת, ואז לחכות מרק לבוא לרתיחה ולהוסיף את רוטב העגבניות, כפית מלח, פתיתי פלפל אדום. זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים ומוסיפים את החמאה לרוטב.
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב החם. כבה את החום וזרוק את הפסטה כדי לצפות אותו ברוטב. מנה את הפסטה בין קערות הגשה ומקשטת בשמן זית, גבינה מגוררת ופירורי לחם. תציע פלפל שחור ליד השולחן.