מבשלים את הספר: מאפינס תירס Corniest
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מאפינס תירס corniest. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, ביצה, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מבשלים את הספר: Jalapeño-מאפינס צ'דר-תירס, מאפינס תירס Corniest, ו אפייה עם דורי: מאפינס תירס Corniest (מתכונים דומים).
הוראות
מרכז מתלה בתנור ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות אני'. חמאה או לרסס את 12 תבניות במחבת מאפין בגודל רגיל או להתאים את התבניות עם כוסות מאפין נייר. לחלופין, השתמש במחבת מאפין סיליקון, אשר צריך לא משומן ולא כוסות נייר.
מניחים את תבנית המאפין על תבנית אפייה.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ואגוז מוסקט, אם אתה משתמש בו. בכוס גדולה למדידת כוס או קערה אחרת, לטאטא את החמאה, חמאה מומסת, שמן, ביצה וחלמון יחד עד מעורבב היטב.
יוצקים את החומרים הנוזליים על החומרים היבשים, עם מקציף או מרית גומי, בעדינות אך במהירות לערבב. אל תדאגו להיות יסודיים—הבלילה תהיה גבשושית, וזה בדיוק כמו שזה צריך להיות. מערבבים את גרעיני התירס. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים במשך 15 עד 18 דקות, או עד צמרות זהובות וסכין דקה מוכנס למרכז המאפינס יוצא נקי.
להעביר את המחבת מתלה מגניב במשך 5 דקות לפני הסרת בזהירות כל מאפין מן התבנית שלה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5