מבשלים את הספר: מיגס
צריך ללא גלוטן ארוחת בוקר צמחונית? לבשל את הספר: Migas יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 398 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 9 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם ביצים, מלח ופלפל, כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: סיר סלמון חם, ו לבשל את הספר: Sachertorte (מתכונים דומים).
הוראות
התחל על ידי חיתוך גס את הבצל, פלפלים ועגבניות. דק קוביות jalapeños טרי, הסרת ממברנות לבנות זרעים, באמצעות כפפות חד פעמיות כדי להגן על הידיים.
בקערה, בקלילות להכות את הביצים וחצי וחצי. מתבלים קלות במלח ופלפל.
לבסוף, במחבת קטנה, מטגנים את טורטיות התירס בשמן קנולה עד שבקושי פריך. אל תגזים.
מטגנים אותם רק עד שהם כבר לא רפויים.
מסננים את טורטיות מטוגנות על מגבת נייר, ואז מניחים על קרש חיתוך. עם סכין חדה, לחתוך את הטורטיות לרצועות.
ואז להפוך אותם לכיוון השני ולחתוך לריבועים גדולים. תניח בצד.
במחבת, מעל חום בינוני גבוה, לבשל את הבצל ופלפלים בשמן זית וחמאה עד שהם מפתחים קצת צבע.
אתה רוצה את הירקות יש כמה אזורים חומים ושחורים, אבל לא להיות רטוב או רך.
לאחר מכן, לזרוק את העגבניות במחבת ומבשלים 1 דקה.
ואז לזרוק את צ ' יפס טורטייה ואת jalapeños. מערבבים את התערובת ולהפחית את החום נמוך.
כאשר המחבת התקררה מעט, יוצקים את תערובת הביצה.
עם מרית, בעדינות מאוד לקפל את התערובת יחד, ומאפשר את הביצים לבשל לאט. אל תערבבו את התערובת, פשוט להפוך אותו בקלילות.
כאשר הביצים מבושלות, לזרוק את הגבינה והרבה כוסברה קצוצה. טעם לבדוק את התיבול, הוספת מלח, פלפל, או גבינה לפי הצורך. אני תמיד מוסיף גבינה, זה הרגל שלי.
למעלה עם מנה של שמנת חמוצה ומגישים על צלחת עם פרוסות תפוז או פירות טריים אחרים.