מבשלים את הספר: מקרל מעושן על טוסט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מקרל מעושן על טוסט. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך באגט, פילה פורל, שמן זית כתית נוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מקרל מעושן וסלק טוסט טופר, מבשלים את הספר: מסקרפונה-טוסט צרפתי ממולא, ו מבשלים את הספר: פורל מעושן להפיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את ציפורן תפוחי האדמה ושום בסיר קטן, מכסים במים, מתבלים במלח, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד תפוח האדמה הוא רך מאוד, על 20 דקות.
מסננים, שומר 1 כוס של הנוזל.
מועכים את תפוחי האדמה בקערה עם מחית תפוחי אדמה בזמן שהוא עדיין חם.
מוסיפים את המקרל ושמן ומערבבים עם מחית תפוחי האדמה או מזלג עד חלקה רופפת מספיק כדי להפיץ. רזה לפי הצורך עם מי תפוחי אדמה שמורים.
מוסיפים את הקרם פרש ומתבלים בפלפל. לטעום, ולהתאים את התיבול במידת צורך. מערבבים בעירית.
מורחים על טוסטים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.